Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Objavljen drugi val izvođača na 19. Seasplash festivalu

Srijeda, 16 Lipanj 2021

Seasplash objavljuje drugi val izvođača koji će dodatno obogatiti program ovogodišnjeg izdanja festivala.

Na korak do 20. izdanja, Seasplash festival Corona Edition pt. 2. će se drugu godinu zaredom odvijati pod okolnostima prouzročenim posljedicama pandemije virusa covid-19 na prekrasnoj festivalskoj lokaciji Martinska u Šibeniku od 15.-18. srpnja 2021. godine.

Izvođači koji će dodatno uveličati ovogodišnji program su:

Alejuandro Buendija & Sinovi

Jedan od najboljih hrvatskih kantautora i britki društveni kroničar Saša Antić kao Alejuandro Buendija nedavno je javnosti predstavio svoj novi solo album “Škrinja”. Simbolički rečeno, njegova glazbena škrinja donosi pravo blago odličnih singlova koji oduševljavaju društveno aktualnim tekstovima i duhovitim asocijacijama. Alejuandro Buendija osvojio je glazbenu nagradu Porin za najbolji hip hop album u 2020. godini.

Kali Fat Dub

Nakon dva albuma ‘Ringišpil iz Hada’ & ‘Nakot Azrielov’, desetine festivala, stotine svirki i nekoliko tisuća kilometara iza i ispred njih, stigla je KORONKA i zaustavila svijet! Zaključani u kuće i odvojeni od svega, na što se sve živ čovjek navikne vrlo brzo, posvetili su se trećem albumu koji će ponosno paradirati pod imenom ‘Životinjska Karma’.

Plesač sporog stepa

Max Juričić započeo je kao pionir novog vala s Azrom, Filmom i Le Cinema, 90-tih s Vješticama predvodio je world music scenu, početkom ovog stoljeća sa Šo!mazgoon i Gego&Picigin bendom pokrenuo otočki val, od 2009. vodi Ljetno kino, a 2018. pokreće autorski projekt Plesač Sporog Stepa. Sredinom 2021. objavljuje novi singl ‘ Prva, Druga, Treća‘.

One Dread

One Dread zagrebački je reggae/dancehall bend sastavljen od četvero instrumentalista i TNT vokalne sekcije. Dinamitni TNT trio svojim troglasnim linijama One Dread čini jedinstvenim zbog čega je svaki od njihovih koncerata poseban doživljaj. Bend je u fazi snimanja prvog studijskog albuma s kojeg će neke pjesme premijerno biti izvedene upravo na ovogodišnjem, devetnaestom izdanju Seasplash Festivala.

Haris Pilton

Haris Pilton producent i član projekata Kali Fat Dub, The Ufoslavians, Doggy Brasco nam na ovogodišnjem festivalu predstavlja svoja dva roots reggae albuma ‘Reggae Station’ (2019.) i ”Positive ‘Reality Sound’ (2020.) koji se međusobno nadograđuju i nadopunjuju, stvarajući tako svoj prepoznatljiv ”old school reggae” stil i identitet, a istovremeno nude regionalnoj sceni nešto što joj je uvijek nedostajalo. Osim već objavljenog materiala će nam po prvi put prestaviti potpuno svjež i nadolazeći materijal s mnogim poznatim gostima iz reggae scene. Kojima? Dođite i provjerite.

Uz istaknute izvođače, u drugom valu objavljenih imena nalaze se i:

Soul Brothers
Cromaicanz
Low Committee
DJ D-Gree
Maya

Podsjetimo se da su svoje nastupe na 19. Seasplash Festivalu potvrdili Reggae Roast feat. Natty Campbell, Inner Terrestrials, Billain, Brain Holidays, Tadiman, Mexican Stepper feat. Sabolious, Anja G & Dr.Obi, Banana Zvuk, Dirty Hairy, BarabaDub SoundSystem, Homegrown Sound, Dubar SoundMefa, Inka, Rasta Altitude Sound, LucyLyu, BellyFull, Groove Playaz, Algoriddim, Grumen, Vexi, Flico, Looney Grandpas.


Ulaznice za 19. Seasplash festival

Za posjetitelje iz Hrvatske i ex-Yu zemalja trenutno se u prodaji nalaze ulaznice Ranograbilice po cijeni od 275 kuna.