Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Objavljena je satnica Ultra Europe 2022 festivala

Srijeda, 06 Srpanj 2022

Pred nama je osmo izdanje Ultra Europe festivala, a najzanimljivije trenutke ove godine iz Splita 8., 9. i 10. srpnja donosit će naš novinar Toni Jurić i fotograf Deni Koraca

Festival Ultra Europe po prvi put se u Splitu održao 2013. na stadionu Poljud, a na istoj lokaciji ostao je punih šest izdanja. Sedmo izdanje 2019. održalo se po prvi put na Parku mladeži, nakon čega smo svi dvije godine svi pauzirali zbog korone. U povratničkoj godini interes za Ultrom odnosno generalno zabavom na domaćem i stranom tržištu je ogroman.Organizatori su objavili satnicu po danima na sve četiri pozornice pa sada možete vidjeti gdje i kada nastupaju Vaše omiljene zvijezde Mainstagea, Resistancea, UMF Radia i Oasisa tj. imena poput Armin Van Buurena, Amelie Lens, Josepha Capriatia, Marca Carole, Hardwella, Richie Hawtina, Adama Beyera, Nine Kraviz itd kao i brojna domaća i regionalna imena.

PETAK 08.07.2022.


*Klikni na fotografiju za veću rezoluciju


SUBOTA 09.07.2022.


*Klikni na fotografiju za veću rezoluciju


NEDJELJA 10.07.2022.


*Klikni na fotografiju za veću rezoluciju


Joe Bašić: -Split je prije Ultre bio tranzitno mjesto, a sada je svjetska destinacija-

Također donosimo i SITE MAP, kako biste se bolje orjentirali prilikom dolaska na stadion Park mladeži. U infografici možete vidjeti primjerice gdje je glavni ulaz za posjetitelje, VIP ulaz, te gdje su smještene pozornice; kao i druge zone poput mjesta za izdavanje narukvica, barova, toaleta, prve pomoći, izlaza itd..


*Klikni na fotografiju za veću rezoluciju

Festivalske ili jednodnevne regionalne ulaznice mogu se osigurati preko online stranice sustava Entrio.hr ili na jednom od prodajnih mjesta Tisak Media. Također, od ove godine, ulaznice je moguće kupiti i u kriptovalutama i to putem mjenjačnica FTX.

Popis svih lokacija, partyja i cijene ulaznica se mogu pronaći na poveznici:
https://ultraeurope.com/tickets/festival/