Skip to main content

Objavljeni datumi festivala Amnesia Ibiza Takeover Croatia na Pagu

Zahvaljujući BSH Events jedan od najpoznatijih klubova svijeta Amnesia Ibiza zbog pandemije je svoj kultni Closing party prošlog ljeta održao na plaži Zrće u obliku sedmodnevnog festivala

Piše: 


Festival Amnesia Ibiza Takeover Croatia vraća se na otok Pag i ove godine te prenosi svoje svjetski poznato iskustvo Ibize na hedonističku plažu Zrće.

To potvrđuju upravo objavljeni datumi održavanja od 30. svibnja do 2. lipnja. Četiri dana i noći zabave u klubovima na Zrću, uz warm-up party koji će biti održan na posebnoj lokaciji u Zadru 29. svibnja.


Foto Marko Edge

Na prošlogodišnjem festivalu u klubovima Noa, Papaya, Kalypso, te u sklopu brodskih zabava i aftera puštali su Adam Beyer, Claptone, Kölsch, Marco Faraone, Patrick Topping, Richy Ahmed, Michael Bibi i mnogi drugi, a evo i fotogalerije koja pokazuje da je to bio festival o kojem se priča i danas.


Foto Dino Ninković

Suradnjom BSH Events i kluba Amnesia Ibiza, Hrvatska je prošle godine bila glavna vijest u svijetu zabave, a nema sumnje da će tako biti i ove godine. S nestrpljenjem čekamo objavu prvih izvođača, a do tada možete se registrirati ovdje i saznati više o Early Bird ulaznicama kao i smještaju.

Pogledajte aftermovie s prošlogodišnjeg izdanja.

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop