Skip to main content
  • 9.03.2012.

Objavljeni DJ-i koji nastupaju na Sensationu u Beogradu

Sensation se vraća u Beograd 12. svibnja nakon vrlo uspješne premijere održane prošle godine. Beogradska arena pretvorit će se u “Innerspace” spiritualno muzičko iskustvo sa tisućama ljudi iz regije i cijelog svijeta.

Piše: 

Naslovna foto

Sensation


Ni ovogodišnja tema Sensation-a u Beogradu neće proći bez legendarnog nastupa Mc Gee-a, koji je oduševio posetitelje prošle godine svojom nevjerovatnom energijom. Bit će noć za pamćenje sudeći po imenima DJ-eva koji će nastupiti: Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano i Hardwell.
{youtube}nOGnOFZUWIc{/youtube}

Regularna prodaja ulaznica moguća je na sajtovima www.sensation.com, tickets.rs i www.gigstix.com, kao i na svim Card Service i Gigstix prodajnim mjestima.

Cijena regularne ulaznice iznosi 7000 dinara  (pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP Delux ulaznice koštaju 14.000 dinara, (pristup VIP klubu, VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 21.000 dinara i omogućavaju poseban ulaz, pristup ložama na nivou 300, kao i pristup nivoima 100, 200 i 400 (kontakt za naručivanje vip@insomnia-global.com).

Klubska Scena Travel idući tjedan objavljuje detalje putovanja iz Hrvatske.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2