Skip to main content
  • alt
  • 10.04.2015.

Oddvod minifest za desetljeće postojanja

U lipnju davne 2005. sakupila se ekipa entuzijasta i iskrenih zaljubljenika u glazbu i emociju i ispreplela se u mrežu nazvanu Oddvod kolektiv.

 
Možda jesu malo odd, ali ipak su vas kroz desetljeće partija poveli na zanimljiva putovanja i kako bi zaokružili dekadu bacaju jedan minifest. No da biste u potpunosti omotali um oko minifesta potrebno je poznavati i manifest pa sami za sebe kažu:
 
“Neformalan pristup, D.I.Y. politika, ekološka osviještenost, socijalna osjetljivost, respekt prema prirodi, ljudima oko sebe i sebi samima, ponekad čudni, ali redom dobroćudni i kvalitetni ljudi, gotovo opipljivi entuzijazam, iskrena radost i veselje, stilski šarena, ali uvijek kvalitetna muzika, zabava na najjače i najljepše memorije.. svi vi i sve to… je Oddvod”

alt

 
Jedan party, 3 dana, nekoliko floorova, neprebrojivi broj umjetnika… sva će se ovo sliti na obljetnicu u Jankomirskoj šumi od 19. – 22. lipnja.
 
Na PSYCHEDELIC TRANCE FLOORU (prog / psy / goa) kofere će raspakirati Shakta, Dimension 5, Wizack Twizack, Psilocybian, Rigel, Celestial Intelligence, Cosmic Dimension, Hotep, Shalys, Deimos, Jackvi, Plasma Corp, Kala, Val Vashar, Morph, System Lock i Petralala.
 
TECHNO FLOOR (strictly techno) će pak pohoditi Mario Novak, F.O.R.M., Dots, Tvrtko i HVN a BREAKS FLOOR ( breakbeat / psybreaks) preuzimaju Digitalis i domaćini – Pistolero kolektiv – Zmayo, Kirg, Akira i Morph.

CHIL-OUT FLOOR vode Psilocybian, Perfect Blind, Blazin’ Marty i kao domaćini Chillbar crew – Val Vashar i Majah, s time da će dalje niz put biti objavljeno još umjetnika.

alt

 
 
Za dekoracije će se pobrinuti makedonski Lunar Deco, string art majstori Geometric Deco iz Zadra, Nilaya Azra i Oddvod Deco, dok će pogonsko gorivo iza srceširećeg plesnjaka biti Saso Mange Soundsystem, Hypnodelix i Oddvod.  
 
Pa za detaljan info o izvođačima skokni na službeni page ovih dobroćudnih, iskenih osvještenih entuzijasta i uživaj u išćekivanju šumskih glazbenih bakanalija.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2