Skip to main content
  • asot armin
  • 22.02.2012.

Otkazan A State Of Trance 550 u Beogradu

Uslijed objektivnih razloga, otkazuje se trance događaj A State Of Trance 550, zakazan za 3. ožujka u Beogradskoj areni.

Piše: 

Naslovna foto

A State of Trance


Odluka je zasnovana na zajedničkom dogovoru organizatora u Srbiji, Insomnia Global SEE i producenta događaja, Alda Events. Novac za kupljene ulaznice može se refundirati od 1. do 30. ožujka na slijedećim prodajnim mestima: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar na Trgu Republike, Gigstix u Novom Sadu, kao i na prodajnim mjestima Eventima gdje su ulaznice kupljene.  Dodatne informacije u vezi refundiranja novca bit će objavljene na: tickets.rs, gigstix.com, eventim.rs i ig-see.com.
 
Insomnia Global SEE iskreno žali zbog nastale situacije i trudit će se da i dalje promovira trance glazbu u Srbiji i regiji, a svoje fanove neće iznevjeriti jer ima u planu organizirati nove nastupe značajnih DJ-a.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop