Skip to main content
  • 2.12.2017.

Outlook festival dobitnik nagrade – Best Overseas Festival

I dok je Outlook festival nedavno proslavio desetu godišnjicu postojanja te trenutno već debelo zagrizao za pripreme za izdanje u 2018. stigla je vijest kako je dobitnik nagrade za "Best Overseas Festival".

Piše: 

Prva dvoznamenkasta brojka Outlook festivala ostat će po mnogočemu u ugodnom sjećanju – festival bass kulture i soundsystema izabran je za Festival Awards kao najbolji prekomorski festival – izvan granica UK. U kategoriji je pobjedio Hideout Festival, Annie Mac Presents: Lost & Found, Snowbombing, Wacken Open Air i Lollapalooza Berlin.

Samo potvrda kako je sinergija između festivala i mnogobrojnih posjetitelja na visokoj razini.

Još jedna u nizu nagrada koje će se spremiti u riznicu, istu nagradu osvojio je i 2011. godine. Svakako u kalendar zaokružite datume od 5. do 9. rujna kada će pulsku Arenu za koncert otvorenja te već dobro poznatu tvrđavu Punta Christo preuzeti neka od najznačajnijih imena dub, reggae, jungle, drum n bass, dubstep glazbenih okvira. Za pulsku arenu sada su potvrđeni Bonobo i David "Ram Jam" Rodigan.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2