Baner
Baner
alt

Outlook Festival među 10 najboljih svjetskih festivala u rujnu

Srijeda, 09 Kolovoz 2017

Outlook Festival je uvršten među najboljih 10 festivala u svijetu u rujnu prema izboru svjetskog glazbenog medija Resident Advisora.


RA ističe kako je ovo jedan od prvih festivala novijeg doba na našoj sceni koji i dalje drži sam vrh, a u mnogočemu su mu pomogla izvrstan ambijent i plavo more. Plesati dubstep, DnB u Mungo`s Hi-Fi Areni, ili uživati uz hip-hop i grime u pulskoj 2000.g. staroj Areni je vrlo inspirativno navodi RA. Ove godine fantastičan line up čine Dizzee Rascal, DJ Shadow, Wiley, Giggs, Digital Mystikz, The Bug, Goldie, General Levy i mnogi drugi.

alt

Outlook ne možete potpuno doživjeti ako ne odete na jedan od boat partija koji upotpunjuju priču. Festival koji slavi 10. rođedna održava od 6. do 10. rujna u Puli. Prvog dana je koncert otvaranja u Areni, dok se festivalski dio priče odvija u Fort Punta Christo od 07. do 10.09.  Regionalne festivalske ulaznice loviš po cijeni od 850 kn, a upade za Outlook Arenu po cijeni od 325 kn možeš kupiti putem Entrio sistema te na prodajnim mjestima diljem zemlje. Posjeti Outlook službene stranice

Outlook Festival među 10 najboljih svjetskih festivala u rujnu