Skip to main content
  • zed bias

Pionir britanske scene predaje u Umagu

Zed Bias jedan je od najproduktivnijih i najsvestranijih izvođača na sceni, u Umagu se od njega mogu očekivati svakojaka iznenađenja.

Piše: 

Naslovna foto

zed bias

Poznat i kao Maddslinky i Phuturistix, Zed Bias je i jedan od pionira britanske urbane glazbe koji s lakoćom osvaja publiku željnu house i dubstep zvuka, breakbeata i garagea. Ovaj DJ veteran napravio je remixeve za izvođače poput Whitney Houston, Destiny's Child, Kosheen, koprodukcije za Miss Dynamite i Amy Winehouse. Nakon hvaljenog albuma "Make A Change" na kojem je ugostio dobro znana imena kao što su Omar, Mr Scruff, Jenna G i drugi, uslijedio je odličan album Biasonic Hotsauce.  Uz nastupe diljem svijeta za 2012. godinu Zed Bias priprema nove glazbene materijale i iznenađenja.

Na ovogodišnjem Adria Music Conferencu u Umagu u petak 1. lipnja obnašat će ulogu predavača glazbene produkcije , ali i ulogu izvođača na večernjem partiju na kojem će nastupiti i Eddy Ramich.

{soundcloud}https://soundcloud.com/zedbiasakamaddslinky/zed-bias-february-2012-30{/soundcloud}

Uz Adria Music Conference, grad Umag će isti vikend u sklopu Umaginationa ugostiti vodeća imena svjetske DJ scene, a do sada su svoj nastup potvrdili Axwell, DJ Chuckie i Deniz Koyu, te Marko Sonke i Sven Kirchoff ENVY MY MUSIC koji će svoj nastup imati u ATP Dance Areni. Ulaznice za Umagination mogu se kupiti u sustavu Eventima.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2