Skip to main content
  • jeff mills
  • 4.07.2013.

Ples u kuli Kamerlengo

"Mjesečina, glazba, more, ples – Moondance!" moto je novog festivala elektroničke glazbe koji će svoje mjesto naći u srednjovjekovnoj kuli Kamerlengo u Trogiru. 

Naslovna foto

jeff mills
 
Upravo u toj kuli danas je održana  press konferencija na kojoj je festival predstavio njegov organizator Pero FullHouse, a prisustvovali su i Frane Žižak, predstavnik Grada Trogira,  te domaći izvođači na festivalu izvođači Silvio Hrabar i Tome R.
 
"Ideja je došla još prošle godine kad sam u sklopu trogirskog kulturnog ljeta organizirao nekoliko partyja u kuli Kamerlengo", pojasnio je odabir festivalske lokacije Pero FullHouse nastavljajući kako se  "lokacija se pokazala izvrsnom – od ambijenta, akustičnosti pa do infrastrukture i, što je najvažnije, posjetitelji su je odlično prihvatili."
 
Sam festival je ekskluzivan događaj za najviše 2500 posjetitelja  i njih očekuje fantastična audio-vizualna produkcija, a Moondance  se ujedno proširio i na trogirski stadion koji će biti svojevrsna chill zona.

{youtube}n0he-haADkE{/youtube}

Uz već poznatog gosta Jeffa Millsa, pionira techna čija slava nimalo ne jenjava i  kojem je ovo prvi nastup u Dalmaciji nakon 2006. godine, najavljeni su još i Oxia,  Alexander Kowalski, Dosem i Mr. C.  Francuski techno / house DJ i producent Oxia vrlo je dobro poznat hrvatskoj publici, a njegovi se setovi opisuju kao putovanje kroz čarobni svijet apstraktnog  tech funka.  

{youtube}MUaYiU_6cok{/youtube}

Iz Berlina stiže Alexander Kowalski, još jedan čest gost u našoj regiji, poznat po miješanju detroitskog i berlinskog zvuka.  Premijerno u Hrvatsku iz Barcelone dolazi Dosem, pripadnik mlađe generacije španjolskih producenata koji izdaje i na Coxovom labelu Intec, a za after party u trogirskome klubu F1 zadužen je svima dragi Mr C.

{youtube}EtVQciFe4bU{/youtube}

Naravno, tu su i provjerene domaće snage u sastavu Edy C, Silvio Hrabar, Tome R. i Pero Fullhouse.
 
Moondance Festival se održava u petak, 2. kolovoza,  a ulaznice po cijeni od 99 kuna od 9. srpnja možete nabaviti preko sustava Entrio. Svakako požurite jer uz ovakav line up brzo će planuti te  nije zgorega za znati kako su od 22. srpnja po cijeni od 119 kuna, od 29. srpnja po 149 kuna dok će vas na sam dan festivala upad stajati 200 kuna

{jcal_latest eventid=3483}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2