Skip to main content
  • alt
  • 31.07.2015.

Poljakinja s njemačkog labela trese Korčulu

Prva polovica kolovoza za Korčulu je posvećena glasnim bogovima ritma na dvotjednom Korkyralis festivalu.

 
Od 2. do 13. kolovoza Korkyralis će ugostiti dugi popis internacionalaca, a među njima je i jedna dama. Iz Strzelce Opolskie u Poljskoj dolazi nam martrijahalna domnina svjetskih pulteva, koja dijeli ime s protagonisticom najpoznatije literarne ljubavne priče.
 
Naizgled bez napora Juliet Sikora kontrolira goleme rasplesane mase pokretima zgloba, okretanjem pipaca i nepogrešivo intuitivnim odabirom traka koje se simbiotski sljubljuju s energijom mase koja joj pleše podno nogu.

alt

 
Prvi dodir s glazbom bili su crno bijeli pravokutnici klavirskih tipki kada je bila dijete no teenagerske godine su donijele preseljenje mentalne glazbene energije na sve ono što tjera na tešku mašineriju elektronike. Ugrabila je i diplomu Event Managementa u nadi da će si uspjeti stvoriti ime ispred i iza scenskog zastora, no stvari su se odigrale tako da sada puni najveće svjetske podije.
 
Za prvi singl “Together Now” uparila se s Tube & Bergerom i odjednom skliznula u fokus njemačke scene vrteći na Love Paradeu, U Zuhouse Clubu i Cocoon Clubu. Suradnja s njemačkim dvojcem se nastavila i procvala u zajedničko vođenje Kittball Recordsa.

alt

 
Njen specifičan zvuk sastoji se od delikatne mješavine balearskog deepa i tech housea a zavidne vještine pokazala je i na polju remixa. 
 
Juliet u sklopu Korkyralisa možete uloviti 10. kolovoza na Lunatic Voyageu. A do tada ostavljamo vas s malo zvučnih gušta.
{youtube}f9aq_rriGUE{/youtube}
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2