Skip to main content
  • alt
  • 21.07.2015.

Potvrđeni svi izvođači Moondance festivala!

Znaš onaj osjećaj kada hodaš svojim gradom i sve se nekako taj dan čini kao da je podignuto na višu potenciju.

Zvukovi, boje, mirisi, karakteri… i onda Sunce zađe i na nebu se ukaže golema ozarena Luna i nasmiješiš se jer ti je sve jasno. Baš ovu emociju intenziteta u glazbu će u trogirskoj tvrđavi Kamerlengo, od 31. srpnja i 1. kolovoza, uhvatiti fantastični dvodnevni ples pod Mjesečinom Moondance festival i, kamo li sreće, potvrđena su sva velika imena s kojima ćeš zavijati na vjernog pratioca svoga planeta.
{youtube}IVohvU3WApo{/youtube}
 
Kao headlineri stižu Dave Clarke s plemićkom techno krvi u venama, koji nakon 25 godina karijere još stoji na samome vrhu, zatim nedvojbeno jedan od najboljih techno live actova Octave One, koji se proslavio hitom Black Water, a na festivalu promoviraju prvi album nakon 7 godina Burn It Down. Tu je i Saytek live kao predvodnik britanske scene koji pod naše nebo stupa prvi puta u svojoj plodonosnoj karijeri i naposljetku Analogue Cops live, talijanski dvojac koji trenutno prima poštu u gradu koji je rušenjem zida započeo novu eru u svjetskoj povijesti. Momci dolaze s militantnom verzijom podzemnog beata u kojem se simbiotski spajaju zvuci Detroita, Chicaga, Berlina i Velike Britanije.
{youtube}fJ9Pm90jOF8{/youtube}
 
Uz njih ovdje su još i Ivan Komlinović, Jan Kinčl Zero, Borut Cvajner, Cuisine Dub, Darko J, Edy C, Forest People, Galinac Galinac, Jake, Jock, Jolly Joke, Juri Paik, Hervie, Malesh, Marcellus, No Government, Okac, Pete Dux, Pero FullHouse, Pips, Silvio Hrabar, Speedy, Tome R i Yesh.
{youtube}4LFU59nTPTU{/youtube}
 
Sjajna vijest za sve one koji su čekali da im bankovni račun dopusti je da će rane ulaznice po cijeni od okrugle stotke dlakavih kuna biti dostupne do sutra, 22. srpnja na prodajnim mjestima Tisak Media, Croatia Records, Dancing Bear, Smokvina Travel, Toto Travel i ostalim prodajnim mjestima sustava TicketShopa. Prvi dan Moondance festivala cijena dvodnevne ulaznice bit će 200 kn. Dnevne ulaznice za vrijeme festivala, dostupne samo na ulazu, biti će po cijeni od 120 kn.
{youtube}xuQb0cjU0z8{/youtube}
 
Dođi, pleši, gledaj u nebo, urlaj s razglasom, živi, uživaj! Kamerlengo čeka!
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2