Skip to main content
  • adria mc
  • 25.01.2012.

Poznati datumi za Adria Music Conference 2012

Lani se od 2. do 5. lipnja po prvi put ovoj regiji održao zanimljiv događaj za glazbene profesionalce Adria Music Conference na kojoj su obrađene goruće teme iz regije s naglaskom na urbanu glazbu.

Piše: 

Naslovna foto

Adria MC


Mjesto susreta bio je grad Umag i ATP stadion koji se pretvorio u AMC glazbeni grad. Održana su predavanja, radionice, dnevne promocije novih singlova i bendova, te veliki večernji koncerti. Konferencija je okupila više od 30 eminentnih predavača iz regije i svijeta.

Adria Music Conference 2012, odnosno druga po redu konferencija održat će se od 1. do 3. lipnja ove godine.

Prva regionalna glazbena konferencija zatvorila uz Umagination te Rev Run-a (RUN DMC), Erick Morilla i Eddie Thoneicka na prepunoj Becks Dance Areni gdje se zateklo između 8 i 9 tisuća posjetitelja željnih odlične klubske urbane glazbe. Čuli su se razni jezici, od slovenskog, talijanskog, njemačkog, engleskog, ruskog i mnogih mongih drugih što je odličan pokazatelj da bi ova ljetna sezona mogla biti prepuna mladih gostiju.
{youtube}fOoa0Lm2Meg{/youtube}

Po završetku Umagination-a u četiri i pol ujutro, publika nije nikako željela da je to kraj, nego su skandiranjem "We want more" tražili da im Eddie odsvira još barem jednu pjesmu a uz dopuštenje organizatora on je to i učinio.

Čitavu recenziju pročitajte ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2