Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Poznati su datumi sljedećeg izdanja Amsterdam Dance Eventa

Petak, 28 Listopad 2022

Nije prošlo ni nekoliko dana od završetka ovogodišnjeg Amsterdam Dance Eventa, a već su objavljeni novi datumi

Završeno je 27. izdanje Amsterdam Dance Eventa koje je bilo rekordno. Preko 450 tisuća posjetitelja, zabilježeno je proteklog vikenda u Amsterdamu.

Ovogodišnje izdanje srušilo je rekord i po broju partyja, ali i mjesta održavanja događaja. Preko 100 različitih lokacija je ugostilo partyje, radionice, konferencije i ostale događaje vezane uz elektroničku glazbu. Rekordna zainteresiranost bila je i za povratnički konferencijski dio Amsterdam Dance Eventa. ADE Pro i ADE Lab povezali su elektroničku i glazbenu industriju ponovno nakon pandemije koronavirusa. Kroz edukativni dio ADE-a, svjetski poznata imena elektroničke glazbe otvorili su detaljnu raspravu na razne teme te ponudili svoje uvide kroz pitanja i odgovore. Konferencijski dio Amsterdam Dance Eventa je također potvrđen zasljedeću godinu.
Velik broj rasprodanih klupskih večeri i ostalih događaja potaknuo je organizatore da ranije nego inače objave datume sljedećeg izdanja. 28. izdanje Amsterdam Dance Eventa održat će se od 18. do 22. listopada 2023. godine.