Skip to main content
  • 20.12.2021.

Poznato prvih 12 izvođača za povratak Ultra Europe festivala u Split 2022.

Ni manje od mjesec dana nije prošlo od najave da se festival Ultra Europe napokon vraća u Split, a iz ove tvornice nevjerojatne zabave i jedinstvenog iskustva već stiže još jedna sjajna vijest!

Piše: 


Organizatori napokon mogu otkriti prvih dvanaest zvjezdanih imena koji će nastupiti na Parku Mladeži, od 8. do 10. srpnja 2022., a abecednim redom to izgleda ovako – Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Joseph Capriati, Martin Garrix, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Tiësto, Timmy Trumpet i Vini Vici.

Sudeći po najavljenim imenima, Hrvatska se sprema na još jedan pravi glazbeni spektakl, a kako bi osmo izdanje opravdalo sva očekivanja, organizatori najavljuju brojne produkcijske novitete i lineup koji će nadmašiti sve prethodne po kvaliteti i veličini.

U prodaju su puštene ulaznice faze TIER 2, a mogu se kupiti na službenoj stranici. Cijena trodnevne GA ulaznice sada iznosi 149€ dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369€.

RASPORED DOGAĐANJA DESTINATION ULTRA 2022:

7. srpnja – Destination ULTRA Opening Party, Split
8-10. srpnja – ULTRA Europe, stadion Park Mladeži, Split
11. srpnja – Brač Regatta, 585 Clubu, Bol, Brac
12. srpnja – ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar
12. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar
13. srpnja – Destination ULTRA Closing Party, tvrđava Fort George, Vis

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2