Skip to main content
  • ultra europe

Preko 60 izvođača na Ultra Europe

Ultra Europe ponovno ruši rekorde i potvrđuje status dosad najvećeg međunarodnog glazbenog događanja u Hrvatskoj.

Naslovna foto

ultra europe
 
Na već podugu listu izvođača, kojih sada ima preko 60, jučer su se upisali i trenutno jedan od najtraženijih sastava Knife Party te Chuckie, koji sa svojim nastupima uživo nikoga ne ostavljaju ravnodušnima.
 
Treća će pozornica pod nazivom UMF Radio biti rezervirana za preko 20 nadolazećih imena uključujući i četiri DJ-a koji su osigurali svoje mjesto na festivalu pobjedom na DJ natječaju u organizaciji Heinekena, na Facebook stranici Ultra Europe. 

{youtube}4qC9KwujVtQ{/youtube}

Knife Party, electro house duo iz Australije koji čine članovi također izuzetno popularnog i žestokog drum and base sastava Pendulum, sigurno će zadovoljiti one koji su tražili underground zvuk i andrenalinom nabijen nastup koji je planiran za prvu večer na glavnoj pozornici u Splitu.
 
Nažalost, prethodno najavljen DJ Erick Morillo neće moći nastupiti na zadnjem danu festivala u Hvaru zbog osobnih razloga, ali su se organizatori potrudili osigurati dostojnu zamjenu te dovode Chuckieja, koji se redovito pojavljuje na svim EDM kompilacijama i nastupa na vodećim festivalima elektronske glazbe. Uz to, na završnici na Hvaru će nastupiti i ranije najavljena skupina Cazzette,nakon nastupa u Splitu. 

{youtube}RBVQ2vW6eGY{/youtube}

Na pozornici UMF Radio će, između ostalih, nastupiti i Nari i Milani, DJ Mykris, Mike Vale te domaća uzdanica Pero Fullhouse, a pobjednici  Heinkeken DJ natječaja imat će priliku osjetiti što to znači nastupati pred tolikom publikom.
 
Preko 35.000 inozemnih gostiju željnih zabave i plesa dolaze u Split i Hvar, i to iz Velike Britanije, Španjolske, Njemačke i Austrije, ali i iz prekooceanskih država poznatih po jakoj elektronskoj sceni, poput SAD-a, Kanade i Australije. 

{youtube}R4OzD-0UXs8{/youtube}

Ove je subote organiziran tulum Countdown to Ultra Europe u ekskluzivnom dubrovačkom klubu Revellin koji će sigurno biti dobar uvod za spektakl koji slijedi sjevernije u Splitu i Hvaru. Oni koji planiraju doći u Split ili u Hvar, još stignu kupiti ulaznice preko sustava Eventim te po posebnoj cijeni u Vip centrima i poslovnicama Tiska.
 
Sve  ostale informacije i obavijesti potražite na službenoj ili Facebook stranici festivala.

{jcal_latest eventid=322}
{jcal_latest eventid=323}
{jcal_latest eventid=1868}

disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2