Skip to main content
  • 30.11.2014.

Program Illectricity festivala


Illectricity je dostojno otvoren. Fanfare su zasvirale, konfeti su pali, vrpca je prerezana a mi vam donosimo kamo i kada dalje.

 
Otvaranje desetog izdanja ovog festivala audiovizualnih umjetnosti proteklo je sjajno i čestitamo LoopJunkies AV teamu koji je odnio pobjedu.
Kako ne biste propustili ni jednu mrvu ove festivalske pite provest ćemo vas kroz događanja koja će u narednih par dana rasplesati i zabaviti Zagreb i naučiti ga ponešto.
 
U pogonu Jedinstvo danas možete navratiti na Pogonizaciju na kojoj će se održati Illektrična Radionica koju organiziraju Radiona.org i Confusion (cfsn). Kratke radionice podučiti će sve prisutne kako napraviti robota koji sam crta, kako izraditi glazbeni instrument, a u gaming zoni moći ćete zaigrati neku od vintage konzola ili interaktivnu Illectricity arkadnu igru kao i naučiti osnove DJ-inga uz  Æona, jednog od DJ-a iz CFSN teama.

alt

 
Od ponedjeljka 1.prosinca pa do srijede 3. prosinca u Pogonu će se u organizaciji Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade održati radionica za osmišljavanje vizualnog identiteta festivala. Predviđena za studente dizajna kao i mlade profesionalce, a vodit će je studio ĐukićPavlović, tvorci svih cfsn-ovih i festivalskih promotivnih materijala, unazad 6 godina. Radionica će kroz crash-course provesti sudionike kroz osmišljavanje koncepta, dizajn vizuala te njegovu razradu i aplikacije. Radovi nastali u sklopu radionice biti će izloženi na samom Illectricity Festival – Main Nightu. Za prijave još nije kasno i možete se prijaviti danas do 22 sata na dukicz@gmail.com te uz kratki CV priložiti i par referentnih radova.

alt

 
U utorak će vas u Pogonu Jedinstvo čekati događaj naziva Bring Your Own Beamer dok će srijedu u Klub Kinu Grič obilježiti Nucomers Night. Odabrano je pet najboljih a posebno smo ponosni da su ovoga puta među njima i dvije dame.Od devetke podržite mlade nade domaće i svjetske scene. Osim stručnog i opasnog cfsn žirija, vaš glas, uzvik, ruka koja plješće biti će isto presudni za njihovu pobjedu pa da vidimo na koga ćete najjače urlati?Hoće li to biti mapalma, SZCH, DeeNO aka 2Tall, Lilacube i LsSeech.

alt

 
Od četvrtka 4. prosinca pa do 6. u Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade odvija se Radionica Illektroničke glazbe /Ableton live za one ponešto naprednije koji bi voljeli brusiti svoju vještinu.
 
Na Main Night 6. prosinca u goste dolazi jedan od najcjenjenihih DJ-eva današnjice Jackmaster, inovativni čarobnjak Om Unit te X-Coast koji vraća u zlatno doba elektronike 90-ih. Ekskluzivno za Illectricity priprema svoj live act kojeg će u Lijepoj našoj po prvi puta izvesti. Da ne zaobravimo pobjednika Nucomers natječaja te organizatore koji svake godine zatvaraju festival, CFSN DJs ekipu.
 
Kada sve festivalsko ludilo prođe navratite nam u Sirup 7. prosinca na lagano spuštanje s oblaka na Oficial Illectricity After Party. Organizatori i sudionici Illectricityja vam od srca zahvaljuju što ste tako entuzijastično otvorili ovu jubilarku i pozivaju vas na sva daljnja druženja i uživancije. Vidimo se!
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk