Baner

Program nultog dana Sea Star festivala

Utorak, 16 Svibanj 2017

Devet dana je do početka Sea Star Festivala čiji line up predvode zvijezde The Prodigy, Fatboy Slim i Paul Kalkbrenner.


Nulti dan festivala će se pod nazivom «Enter the Summer Of Love», održati u umaškom Stella Marisu u četvrtak, 25. svibnja. Famozna 2+2 formula sad dobiva svoj konkretan sadržaj, a veliko EXIT Ljeto ljubavi lansirat će program na nekoliko pozornica. Neviđen interes publike iz Hrvatske, regije i Europe stvorila je proteklih mjeseci fantastično pozitivan vibe oko Sea Star Festivala pa je slijedom toga i prvotni plan za zagrijavanje višestruko pojačan izuzetnim line upom.

Druga pozornica, koja nosi ime Enter Stage, napravljena je u suradnji s radiom Enter Zagreb, predstavljenog od DJ reprezentacije koju čine DJ Don Tom, DJ Indy, Joe 2Shine, Bad Kid i The Trixx. Rezidenti brojnih klubova i tuluma po državi donijet će hitovi na potezu od hip hopa i trapa, pa sve do disca, house i EDM-a te obilježiti prvi veliki ovogodišnji laguna party u Stella Marisu.

Ovogodišnjem interesu za prvo izdanje Sea Star festivala u Umagu doprinosi pozicija prvog velikog festivala u godini koji otvara ljetnu sezonu, a smještenog u multifunkcionalnom kompleksu odmah na morskoj obali. To prati vrhunska kombinacija izvođača u kojoj se miksaju globalni i regionalni superstarovi, punk, hip hop, rock, electro pioniri i heroji na listi koju predvode The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Dubioza Kolektiv, Pendulum, Umek, Modestep, Spiller, Urban&4, Elemental, Brkovi, Kiša metaka, a slijede mnogi drugi.


 
Rezultat pozitivnih struja oko festivala je višemjesečna jaka prodaja, kako festivalskih, tako i jednodnevnih ulaznica po cijeloj regiji i šire te više od 17 tisuća trenutnih dnevnih posjetitelja na prostoru kapaciteta 25 tisuća. S pravom se, prema valu koji se kreće zadnjih tjedana, očekuje da će prvo izdanje Sea Stara biti rasprodano!
 
Svi vlasnici festivalskih ulaznica za Sea Star koriste ih dakako za ulaz i nulti dan.

Program nultog dana Sea Star festivala