Skip to main content
  • amsterdam dance event
  • 18.09.2013.

Proširen program ADE Playgrounda

Osamnaesto izdanje Amsterdam Music Eventa donosi iznimno proširen dnevni program naziva ADE Playground.

Naslovna foto

amsterdam dance event
 
Tako ADE Playground ove godine nudi velik broj panel rasprava, izložaba, radionica, prikazivanja filmova te postaje zaista najvećim igralištem za obožavatelje elektroničke glazbe pružajući im jedinstvenu priliku da saznaju sve što ih zanima od njima najdražih producenata.
 
Kao najbolje od programa ADE Playgrounda organizatori su izdvojili prvi ADE MusicTalks gdje će obožavatelji moći porazgovarati s izvođačima kao što su Joris Voorn, Chuckie, Headhunterz i DJ Black Coffee, a popis će se do samog početka festivala svakako povećati.
{youtube}Z4zxWGUXi9M{/youtube}
 
Tu je i Melkweg Cinema u kojem će se prikazati odabir najnovijih glazbenih dokumentaraca i filmova. “In Ecstasy” redatelja Ruuda Pelgruma donosi uvid u to kako producenti kontroliraju masu i proizvode svojevrsni osjećaj trensa. “Back In The House” Farrida Slimanija prikazuje doba dok je house vladao New Yorkom te u filmu govore legende kao što su Francois K ili Danny Tenaglia. “Old School Renegades” pak je film koji prikazuje razvoj rave scene u ranim devedesetim te u kojem se pojavljuju Joey Beltram, SL2, 808 State i mnogi drugi.
{youtube}lSc2PYSKrCk{/youtube}
 
U sklopu ADE Playgrounda svoja najnovija ostvarenja prikazat će i najbolji proizvođači opreme – Native Instruments, Ableton i Pioneer.  Svi posjetitelji moći će se poigrati s najnovijim mašinama, a stručnaci će im odgovoriti na ama baš svako pitanje. Svojih 20 godina djelovanja proslavit će kölnski label Kompakt i to usred amsterdamskog Red Light Districta gdje posjetitelji moći upoznati osnivače labela, ali i čuti svirke uzdanika labela u intimnome okruženju.
 
{youtube}2h0V1Hd8Zm4{/youtube}
 
Amsterdam Dance Event ove godine traje od 16. do 20. listopada, a cijeli program pogledajte ovdje.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2