Skip to main content
  • 25.04.2016.

Prva imena riječkog Student Day Festivala

Najnovije izdanje Student Day Festivala nastavlja sa svojim prokušanim receptom raznovrsnog programa koji objedinjuje bogati glazbeni line up te kulturne, sportske i zabavne sadržaje.

Piše: 


Glavna zvijezda sedmog SDF-a je svjetski poznati belinski DJ i producent Alle Farben. Na glavnom Open air flooru zabavljat će nas i domaća imena među kojima možemo izdvojiti Urban&4 i Mandrile, a na KBS WareHouse flooru nastupa poznati španjolski DJ i producent Pig&Dan, te mnoštvo renomiranih regionalnih house i techno izvodača poput Marine Karamarko aka Miss Soulfly.
{youtube}okBwFEz0TRI{/youtube}

Uz glazbeni dio programa očekuje nas još pregršt događanja uz Culture Week, sportski program, te predstavljanje studentskih udruga i projekata, a cjelokupni program festivala je besplatan za sve posjetitelje. Na Korzu će se održati Studentski dan sporta i predstavljanje studentskih udruga i aktivnosti koje pokazuju što student rade tokom cijele godine.

Sanjin Lovrin, predstavnik udruge RIKUP i KBS elektronskog floora, predstavio je dio od čak 34 izvođača koji će na dva floora zabavljati posjetitelje. Neka imena su još ostala tajna, ali će uskoro biti objavljena na web stranici.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop