Skip to main content
  • alt
  • 1.08.2015.

Raspored Korkyralis boat i klupskih partyja

Korčulanski bijeli kamen ugostiti će dva tjedna glazbenih užitaka koje su među sobom kao lovinu podijelila dva renomirana labela.

 
Prvi tjedan preuzima njemački label Freude Am Tanzen koji pod svojim glazbenim krilom dovodi Mathiasa Kadena, Marka Hemmanna, Douglasa Greeda i Monkey Maffiu

alt

 
3. kolovoza vrijeme je za Lunatic Voyage putovanje na koje trebaš biti potpuno i apsolutno lud da upadneš. Ukrcaj se na party brod u Veloj Luci i ploviš s nama, Mathiasom Kadenom i Monkey Maffiom od 15 do 18 sati. Od 18 nadalje slijedi After Beach Party u Hakoona beach Baru s Douglasom Greedom, Monkey Maffiom i Manipolatom i traje do 22 sata.

alt

 
Dan nakon, 4. kolovoza, vrijeme je za Heyday u korčulanskom Boogie Jungleu koji traje od ponoći do 5 ujutro a uposlit će prste Mareka, Mathiasa i Zookeya. 5. kolovoza rezerviran je za još jedan Lunatic Voyage na party brodu s Douglasom Greedom i Mirom & Iris od 15 do 18, nakon kojeg će uslijediti After beach u Hakoona beach Baru na Proizdu na kojem slušamo Mareka Hemmanna, Rafaela da Cruza i Miru & Iris.

alt

 
Drugi tjedan preuzima Kittball Records koji zajedno vode Tube & Berger i Juliet Sikora a pridružuju im se P.A.C.O., Paji, Happy i Genji Yoshida.
 
10. kolovoza, jednako kao i prethodnog tjedna, u 3 sata poslije podne iz Vele Luke na Lunatic Voyage isplovljava party brod s Juliet Sikorom i Pajiem i na pučini si do 18, da bi se naposlijetku ponovo smjestio u Hakoona beach bar gdje su već Tube&Berger i Zookey od 18 do 22 sata.

alt

 
Narednoga dana Boogie Jungle ugošćuje Tube & Bergera, Zookeya i Antu Perryja od ponoći do 5 ujutro,  da bi 12. kolovoza na Lunatic Voyageu plovio uz Genjija Yoshidu i Antu, a na After beach partyju, iznova od 18 u Hakooni plesao s Happyjem i P.A.C.O.-m.
 
Pridruži nam se, Korčula zove!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk