Skip to main content
  • alt
  • 10.07.2015.

Raspored Ultra pozornica po danima

I počinje! Vrijeme je za treću po redu Ultru Europe koja će Split na tri dana pretvoriti u ritmičko srce Hrvatske. No da bi znao kako, tko, što, gdje i kada radi i da ne bi morao lutati i cukati ljude za rukav, slažemo ti raspored pozornica. 

 
MAIN STAGE
 
Petak, 10. srpnja redom nastupaju Rory Lynam, The Chainsmokers, Galantis, DVBBS, Alesso, The Chemical Brothers, Tiesto i Knife Party.

alt

 
Subota, 11. srpnja nastavljaju Justin Oh, Kryoman DJ set, Blasterjaxx, Dash Berlin, Martin Garrix, Zedd, Axwell i Ingrosso i Armin Van Buuren.

alt

 
Nedjelju 12. srpnja pak preuzimaju Ksuke, Mykris, 3LAU, Flosstradamus, W&W, Nicky Romero, Afrojack, David Guetta, Steve Angello i Hardwell

alt

Što se tiče Hemingwaya koji se za vrijeme trajanja Ultra Europe pretvorio u dugovratu beštiju Giraffe club skokni ovdje za raspored.

alt

UMF RADIO STAGE

 
Na UMF Radio stageu se na lineup petka smještaju Sunny Fish, Vill & Vash, Alexander Som, Two Stories, Joe 2 Shine, Iris Santo, Silvio Hrabar, Mynoorey, TJO i Steve Mulder.

alt

 
Sobota dere uz Shinigamija, Funk ID-ja, T2U DJ Winnera, Cedrica La Cruzza, Alea Mora, Rodriga, Marca Petraliu, Brunu Calderona, DJ Gromoa i Raidena.

alt

 
U nedjelju nas časte Zelazny & Luqus, Angello Davila  x Will Salas, Florian Hereno, Dantz, Alesso Bomba, DJ Moestwanted, Le Shuuk, Banvox, Adam De Great, DJ Max, Vice V i Plastik Funk.

alt

RESISTANCE STAGE

 
Na stageu koji pliva protiv mainstream struje prvoga dana naći će se Bassett B2B RioTGeaR, Sam Paganini, Umek, Matador i Solomun.

alt

 
Subota se slavi uz Elia Risoa, Harvard Bass, Chaima, Apolloniu i Guya Gerbera.

alt

 
Posljednjeg dana plešeš na Hot Since 82, Sashu, NIca Fancifullia, Marca Carolu i Jamiea Jonesa.

alt

ULTRA WORLD WIDE POZORNICA
 

I naposlijetku smo stigli do svjetske pozornice na koju su se u petak upisali Yesh, North Base, Fread V & Grafix, Wilkinson, Andy C, Noisia i Rockwell.

alt

 
Subota je dan koji otvara Pero FullHouse, zatim slijede Jon Rundell, Anna, Yousef, Nicole Moudaber i Carl Cox.

alt

Nedjelju pak preuzimaju MaRLo, Orjan Nilsen, Andrew Rayel, Markus Schulz, Paul Van Dyk, ATB i Dash Berlin.

alt

Voila! Uživaj u tri dana ludila i za novi inof posjeti službene FB stranice Ultra Europe festivala!

 
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2