exit festival

Regionalni izvođači na Dance Areni

Četvrtak, 21 Lipanj 2012

Richie Hawtinu, Lucianu, Laurent Garnieru, Miss Kittin i drugim najavljenim izvođačima Dance Arene na novosadskom Exitu podršku će dati i regionalni izvođači.

Marko Nastić, Dejan Milićević & Marko Milosavljević, Matthew Hoag, Siniša Tamamović & Mladen Tomić, Petar Dundov, Tijana T & Maja Uzelac, Stojche, Lea Dobričić & Kristina Lalić regionalni su uzdanici jedne od najvećih elektronskih pozornica u regiji.

U četvrtak nastupa makedonski techno DJ Stojche koji je već šest godina na čelu organizacije Polux Multimedia, koja promovira najbolje underground tulume u Skopju, a prije dvije godine je osnovao Argumento Music, etiketu koja predstavlja underground platformu za izvođače poput KiNK-a, Marka Nastića, Elefa i dr.

Drugi dan nastupaju banjalučki tech-house majstori Siniša Tamamović i Mladen Tomić, ujedno i vlasnici Night Light Recordsa. Pridružit će im se i slovenac koji često gostuje na Ibizi, Matthew Hoag. Široj publici predstavio se kao prateći DJ na Umekovim turnejama, a u industriji je poznat po svom muzičkom projektu Dice Man.


U subota se na pozornicu Dance Arene penje atraktivni ženski beogradski duo, Tijana T & Maja Uzelac i Lea Dobričić b2b Kristina Lalić. Nesumnjivo će subota večer na Exitu biti nezaboravna, jer uz njih nastupaju i elektronske megazvezde, Richie Hawtin i Miss Kittin.

Hrvatski producent Petar Dundov svojim originalnim pristupom techno sceni začinit će samu završnicu festivala u nedelju, a za sam kraj naravno, Dance Arena ne bi bila ono što jest bez tradicionalnog seta Marka Nastića, Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića.

 

Regionalni izvođači na Dance Areni