Skip to main content

Ridimutak Beach Bar objavio program

Ridimutak Beach Bar ponovno je otvario svoja vrata i to u najboljem izdanju ikad. U samo četiri godine, plaža Ridimutak je u cijelosti izmijenila i unaprijedila punudu noćnog života. Ovog ljeta, uz veliko otvorenje sezone, očekuje Vas čak 4 festivala na kojima će gostovati najbolji hrvatski DJ-i i neki od najistaknutijih inozemih izvođača.

Piše: 

Naslovna foto

Petar Dundov


Slijedi niz od 5 festivala na kojima će između ostalih ugostiti vrhunska domaća i svjetska imena poput Petar Dundov, Fare Soldi, Manjane te posebna house poslastica – Paolo Barbato!

Prvi u nizu je Island Power Festival koji se održava 15.-16.7. Ovogodišnji headliner festivala je najistaknutiji i najpoznatiji hrvatski DJ/producent Petar Dundov. Poznat je po suradnji s najvećim facama elektronske scene kao što su Sven Vath, Dubfire, Laurent Garnier… Njegov ovogodišnji single „Distant Shores“ svirao je u emisiji poznatog engleskog dj-a Pete Tong-a što samo potvrđuje njegov prestižni svjetski status. Uz Petra Dundova na festivalu će nastupiti Mateo Klaic i Daniel Q.

Slijedeći festival je već tradicionalni i 4. po redu Ridimutak Sunrise Festival, 22.-23.7. Ovaj festival rodio se kada i je Ridimutak Beach Bar osmišljen i otvoren te je ujedno i rođendanski party Ridimutka. Ove godine očekuju Vas nastupi najkvalitetnijih hrvatskih DJ-a. Prvog dana nastupa DJ Ewan uz posebnu atrakciju – violinisticu Sexy Avi. Aktualni klubski hitovi uz live performance na violini čine ovaj duo jedinsvenim na ovom području. Drugog dana nastupaju rezidenti kluba Papaya na plaži Zrće, a oni su Kosta Radman i Miss Lala. Upravo je Ridimutak zadnja postaja njihove ljetne turneje prije rezidencije u Papayi što je odlična prilika za doživjeti pravu ljetnu party atmosferu.

Događaj ljeta na Ridimutku zove se FAB Fest koji će se odvijati u produkciji Funk Airlines Booking-a 29.-30.7. Na festivalu nastupaju dva imena svjetske klupske scene oko kojih se u zadnje vrijeme podiže najveća prašina. Prvog dana nastupit će srpski dj/producent Manjane. Poznat je po suradnji sa srpskom mega zvijezdom Gramophonedzie na njegovoj izdavačkoj kući Disko Zoo. Posebno treba istaknuti da je „Samma Lone – Everyday of my life (Manjane Remix)“ nedavno ušao u top 100 najprodavanihij na Beatport-u. Drugog dana nastupa trenutno najveća disco-house atrakcija Fare Soldi. Iza tog imena kriju se talijani koji su u kratkom vremenu postali hit na elektronskoj sceni. Poznati su po neslužbenim remixima velikih imena (Armand Van Helden, Beyonce, Sweedish House Mafia…) te po originalnim i neobičnim dj setovima. Fare Soldi će uskoro zasigurno osvojiti vrh plesne glazbe.

Već drugu godinu za redom, prvog vikenda u 8. mjesecu gostuje talijanski dj/producent Paolo Barbato. U petak, 5.8., svi ljubitelji istinskog house zvuka doći će na svoje! Prošlogodišnji nastup ovog DJ-a mnogi do danas nisu zaboravili, a Paolo Barbato kao veliki fan Ridimutak Beach Bar-a poručuje da jedva čeka opet nastupiti i najavljuje još bolju svirku!

Kao zadnji u nizu festivala slijedi Sky & Sand Festival, 12.-13.8. U dva dana nastupit će DJ Gigo (The Trixx) i Miss Kali. DJ Gigo dio je dua The Trixx koji su poznati po suradnji sa velikim imenima poput D.O.N.S., Jerry Ropero, Freemasons… Jedni su od vodećih producentata house glazbe u Hrvatskoj i njihovo mjesto na svjetskoj sceni pitanje je dana. Miss Kali nosi titulu najsexy dj-ice u Hrvatskoj. Njezine sposobnosti za dj pultom osigurale su joj nastupe u svim važnijim hrvatskih klubovima, a također je ostvarila i inozemu karijeru nastupajući u Francuskoj, Švedskoj, Tunisu.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2