Skip to main content
  • 19.02.2020.

S Klubskom scenom na Elevate festival u Graz. Tema je Human Nature!

Elevate festival će i ove godine između 4. i 8. ožujka povezivati alternativnu elektroničku glazbu, politički diskurs i umjetnost u austrijskom Grazu.

Piše: 


Ovogodišnja tema političkog diskursa je "Human Nature", koja će povezivati novinare, znanstvenike i aktiviste i tako otkrivati pitanja klimatskih promjena, na koje upozorava Greta Thurnberg i ostali mladi aktivisti po cijelom svijetu.


Photo: Johanna Lamprecht

Festival je podržan također s alternativnom, pop i elektroničkom glazbenom scenom – Bambonou, Daniel Avery, Sherelle, Peach, Ouri i Casual Gabberz. Kompletan program možete pronaći ovdje.

Prošle godine na Elevate festivalu u Grazu bio je naš suradnik Valent Samardžija koji se vratio prepun dojmova, a evo i njegovih zapažanja:

Reportaža: Elevate u Grazu – Real is Fake

VODIMO TE NA ELEVATE FESTIVAL U GRAZ!
Ako si netko kome će ovaj suvremeni događaj otvoriti širom nove vidike Klubska scena i Elevate festival poklanjaju 2 besplatne vikend ulaznice. Pravila nagradne igre potraži na našem Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Klubskascena.hr (@klubskascena)

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk