Skip to main content
  • 7.10.2011.

Sajam informacijskih tehnologija u Zagrebu

Pod nazivom "Info Restart", Zagrebački velesajam od 9. do 12. studenog 2011. godine, ponovno oživljava nekad najjači sajam informacijskih tehnologija. Intencija projekta je promovirati poduzetnike i tvrtke s originalnim proizvodima koje u svojem poslovanju koriste moderne tehnologije.

Piše: 

Naslovna foto

Sajam Info Restart


U suradnji s uglednim domaćim IT stručnjakom Radoslavom Dejanovićem pripremljen je cjelodnevni atraktivan program u okviru kojeg će izlagači aktivno prezentirati najsuvremenije proizvode i tehnologije. Svakoga dana u poslijepodnevnim satima bit će organiziran okrugli stol s aktualnim temama vezanim uz informatičku industriju u društvenom aspektu.

Također, ponovo se organizira izložba starih računala Retro Info kao i natjecanja za igrače računalnih igara u sklopu manifestacije Infogamer. U zajedničkom terminu održavaju se Sajam glazbe, plesa i multimedije, Interliber, Inova, Educa, te Zim Ski Show.

Ovaj miks poslovnih, izložbeno-kulturnih, edukativnih i zabavnih sadržaja, kao najznačajnije događanje ove vrste u regiji, jamči veliku medijsku pozornost i praćenje, te posjet od preko 100.000 posjetitelja.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2