Baner
Baner
alt

Satnica 6. Nektar Fresh Wave Festivala u Banja Luci

Četvrtak, 10 Kolovoz 2017

Rekordan broj izvođača nastupit će na tri festivalske bine na šestom Nektar FreshWave Festivalu, koji će se održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel od 10. do 12. kolovoza!


Na predstojećem izdanju Nektar Fresh Wave festivala publici će se predstaviti rekordan broj od preko 60 izvođača elektroničke muzike na tri festivalske bine: Main Stage, Energy Stage i Massive Stage, priopćeno je na jučerašnjoj konferenciji za medije.
 
Banjalučka pivara je uz Nektar Freshwave od samog početka, a u ime ove kompanije novinarima se obratila portparolka Milka Stanivuković.

"Kada smo krenuli u ovu saradnju htjeli smo da vežemo ime našeg najpoznatijeg brenda Nektar piva za nešto što će na najbolji način predstavljati urbanu kulturu. Zato smo odabrali Freshwave, da budemo prijatelji i patneri festivala i da pomognemo da svake godine bude bolji, veći i impozantniji. Mislimo da Freshwave ima potencijal da postane spektakl svjetskih razmjera koji će se dešavati u našem gradu i zadovoljstvo nam je da budemo njegov dio", kazala je Milka Stanivuiković, portparol Banjalučke pivare.

Među festivalskim partnerima već drugu godinu je i kompanija m:tel.
Kompanija m:tel je ispratila cijelu festivalsku sezonu u BiH, a posebno smo srećni zbog saradnje sa najvećim festivalom elektronske muzike u BiH. Svjesni smo velikog turističkog i kulturnog potencijala Freshwave festivala. S obzirom da smo se u ovu priču uključili prošle godine, nakon toga nije bilo sumnje da ćemo da ostanemo partneri“, kazala je portparolka kompanije m:tel Milica Stojaković i pozvala sve posjetioce da potraže m:tel free wifi zone na festivalskoj lokaciji.

alt

Najveća festivalska bina, Main Stage ugostiće najveće zvijezde elektronske muzike u svijetu. Prve večeri glavna zvijezda ove bine je fenomenalni Dubfire uz kojeg će nastupiti Shaded i živa legenda techno zvuka Carlo Lio, kao i resident DJ Mladen Tomić. Drugo veče ove festivalske bine rezevisano je za tursku super DJ zvijezdu Mahmuta Orhana uz čije hitove plešemo čitavo ljeto, a za pultom najveće festivalske bine iste večeri naćiće se i fantastični Marko Nastić i idejni tvorac festivala Nebs Jack! Posljednje festivalske večeri Main Stage će ugostiti DJ maga Jamesa Zabielu, Lexlaya, Jona Rundella, Sinišu Tamamovića i miljenike festivalske publike Bang La Decks.

Energy Stage ove godine predstavlja najfiniju selekciju regionalnih izvođača i ugostiće najveće regionalne DJ zvijezde od kojih izdvajamo nastupe Fakira i Lady Dee u četvrtak, Ilije Đokovića i Damira Hofmana u petak, Bokee-a, Marka Vukovića i resident DJ dame Joma Maje posljednje festivalske večeri u subotu. Podsjećamo i na pobjednike DJ konkursa, koji će otvoriti program na Energy bini festivala, što je jedan od organizacionih principa  festivala, da pruži šansu mladim i još neafirmisanim izvođačima.

alt

Massive Stage, koji je namjenjen ljubiteljima hip hop zvuka, ove godine će predstaviti žive nastupe najelitnijih regionalnih hip hop izvođača! Premijerno na Nektar Fresh Wave festivalu nastupiće Prtii Be Ge, VIP, Who See, Brutal Protest, a po prvi put u Banjaluci će nastupiti Kandžija i Gole žene, Bvana Herbalajzer, Smoke Mardeljano. 

Podsjećamo da su i dalje u ponudi festivalski paketi koji podrazumijevaju festivalsku ulaznicu i hotelski i hostelski smještaj za vrijeme trajanja festivala, a  festivalske ulaznice se osim putem on line ticket servisa Kupikartu.ba i njihovih prodajnih mjesta, mogu se kupiti i na Trgu Krajine u Banjaluci kao i na ulazu u tvrđavu Kastel.

Sve je spremno za 6. izdanje Nektar Fresh Wave Festivala, a publiku očekuje do sad neviđeni svjetlosni i zvučni spektakl na tri festivalske bine! Kapije festivala otvaraće se u naredna tri dana u 21, a program će trajati do 5 sati ujutro.

Satnica 6. Nektar Fresh Wave Festivala u Banja Luci