Skip to main content
  • 27.07.2016.

Satnica CMA Corona Sunsets Festivala!

Najjužniji open air u Hrvatskoj samo što nije. Traku glasnih novih glazbenih početaka režemo sutra u Dubrovniku na Banjama s globalnim imenima elektroničkog.

 
Pa kako bi znao kamo i kada da uhvatiš one koje želiš da ti blagoslove uho, festivalska ekipa ti je sastavila lokacijsko-temporalnu mapu kojom ćeš se moći voditi ova dva dana dubrovačkog ljeta.
{youtube}amgJqtJoBrI{/youtube}
 
28. srpnja
 
Započinjemo laganim zagrijavanjem u 20 sati na Crown Stageu na Banje Beach lokaciji sa Zookeyem te nastavljamo u 22.30 s Sigmom, da bi u ponoć preuzeli Dani Masi i CMA umjetnici do 5 ujutro.
 
Mandala stage u Lazaretima od ponoći do 2 ujutro ugošćuje Anadu, slijedi Amirali koji nastavlja do 4 pred zoru, a sunce čekaš iznova s Anadom do 6 ujutro. Lokrum će s druge strane od 2 popode do 8 uvečer poslužiti kao plato za Soundplate Showcase i Dj Maestra, dok će na Komardi od pola 1 ujutro do 6 ujutro derati Ressless.

 
29. srpnja
 
Crown pozornica na plaži Banje od 20 do 22 prima Zookeya i Jaksu Jordesa, da bi nastavili s Clean Bandit od 22. 30 do ponoći, nakon čega do 5 ujutro iznova pasku nad zvučnim preuzimaju Dani Masi i CMA umjetnici.
 
Mandala pozornica će od ponoći do 4 ujutro biti vlasništvo Resslessa i CMA umjetnika, a od 4 do svitanja u 6 preuzima Torres, također uz podršku CMA artista. Kao važnu napomenu stavljamo da su Torres i Ressless uskočili naknadno kao zamjena za najavljenog Kennyja Larkina koji je zbog problema s organizacijom avionske karte bio prisiljen otkazati nastup pa će tako ujedno i upadi biti sniženi 50% tj. sa 100 na 50 novaca.
 
I za kraj i zatvaranje festivala Komarda na jednom pet i pol satnom setu od pola 1 ujutro zove Mikaela Zrinskog da isprati stopala i plesne cipele na počinak.

 
Upade i dalje možeš uhvatiti digitalno na Eventimu i na svim fizičkim prodajnim mjestima, a kako imamo više zainteresiranaca no što smo očekivali jednako tako moći ćete ih upecati i na ulazu u plažu Banje od 12 sati 28. i 29. srpnja. Koje su cijene? Pa kaže:
 
28 i 29.7. FESTIVALSKA ULAZNICA – 280 kn
FESTIVALSKA VIP ULAZNICA ( stol + 4 ulaznice) – 1600 kn
28.7. i 29.7. JEDNODNEVNA ULAZNICA – 150 kn
28.7. AMIRALI@LAZARETI – 100 / 110 kn
29.7. umjesto Kennya Larkina nastupit će Ressless i Torres, a tu će večer samo za Lazarete od ponoći (00:00h) cijena ulaznice biti snižena za 50 % i iznosit će 50 kuna.
 
Sve dodatne informacije uberi slobodno na narednim binarnim autocestama:
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop