Baner

Satnica nastupa i raspored po pozornicama za Seasplash festival

Srijeda, 18 Srpanj 2018

16. Seasplash festival uskoro počinje, a tik prije festivala objavljena je i satnica nastupa na svih pet pozornica rasprostranjenih širom tvrđave Punta Christo.Preko 80 domaćih i inozemnih izvođača gledat ćemo na pozornicama, od plaže do tvrđave. Umjetnici i kolektivi kao dio ArtSplash kolonije predstavljaju svoje radove na 16. Seasplash festivalu.

Vođena ciljem da okupi što više umjetnika, ArtSplash kolonija bavi se različitim aspektima i područjima vizualne umjetnosti i kulture. Kao umjetnička platforma zajednički okuplja i umrežava grupu umjetnika čije ćete radove moći vidjeti šetajući festivalskom lokacijom.Od 14. Seasplash festivala pa do danas ArtSplash kolonija okupila je preko 25 kreativaca, street art umjetnika, graffiti writera, ilustratora i multimedijalnih umjetnika koji su svojim radovima festivalsku lokaciju pretvorili u urbanu oazu ne samo dobre zabave, već i likovnih kvaliteta. Ove godine, iako više okrenuta domaćim snagama, kolonija predstavlja neka već znana lica, ali i ona koja su po prvi puta dio Seasplash festivala. Više o sudionicima Artsplash umjetničke kolonije saznajte ovdje.Do tvrđave Punta Christo sa Seasplash autobusom!

I ove je godine Seasplash festival u suradnji sa Pulaprometom organizirao autobus koji će posjetitelje 16. Seasplash festivala prevoziti iz Pule u Štinjan na tvrđavu Punta Christo i obratno. Posebna Pulaprometova linija broj 61 SEASPLASH prometovati će u sve dane festivala; četvrtak 19., petak 20., subota 21. i nedjelja 22. srpnja. Autobus će u navedene dane polaziti u 21:30 i 22:30 sati sa stajališta Giardini preko puta FINE u Puli, voziti preko Velog vrha i Fažanskom cestom do Benussija gdje će skrenuti na Puntiželu i potom voziti na Punta Christo. Povratak sa tvrđave će biti organiziran u 04:30 i 05:30 sati ujutro svakog dana festivala. Cijena karte iznositi će uobičajenih 11 kuna kod vozača ili preko kartice (ako netko ima ili kupi).16. Seasplash festival ulaznice

U prodaji su festivalske, jednodnevne, vikend te grupne ulaznice. Povoljnije, grupne ulaznice po sistemu platiš četiri, dobiješ pet! Sve ulaznice mogu se naći na ovom linku i u Entrio sistemu i na svim Entrio prodajnim mjestima.

Satnica nastupa i raspored po pozornicama za Seasplash festival