Skip to main content
  • alt
  • 12.06.2015.

Schengenfest partybus na mini turneji!

Varaju li vas to oči vaše? Vjerojatno ne jer najveći festival naših susjeda planira izvrsne predfestivalske akcije kako bi se ekipa zabavila dok čeka 29. srpnja.

 
O čemu se radi? O divnom party busu koji će poći na mini turneju u trajanju sve do 4. srpnja kroz sedam slovenskih gradova. Autobus će najbliže Hrvatskoj biti u Novom mestu 19. lipnja te u Črnomelju od 26. do 28. lipnja. Oni koji ga uhvate mogu osvojiti i besplatne karte za Schengenfest 2015!

alt

 
Ovakve neobične akcije Schengenfestu nisu nikakva novost. Lani je ostvarena odlična suradnja s našim Azilom za životinje Dumovec i slovenskim skloništem Zavetišćem Ljubljana kojom su skrenuli pažnju na nenapuštanje životinja, ali i podsjetili na potrebu udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca.
 
Osim izvrsnog line up-a, festival čini posebnim i prekrasna priroda uz rijeku Kupu koja uz čaroban prizor u vrućim ljetnim danima nudi toliko potrebno osvježenje. Ove godine festival će trajati puna četiri dana, od srijede 29. srpnja do subote 01. kolovoza 2015.

alt

 
U ovaj poker dana festivala nastupat će regionalne i strane glazbene zvijezde kao što su RUDIMENTAL DJ, GUANO APES, ASIAN DUB FOUNDATION, ELEMENTAL, S.A.R.S., SASSJA, STAHLZEIT, GRAMOPHONEDZIE LIVE, NOCTIFERIA i mnogi drugi.
 
Schengenfest 2015. donosi brojne novitete i povlastice vezane za samo kampiranje, jeftinije cijene ulaznica, još razvijeniju trgovinu i bogat popratni program za druženje i zabavu za posjetitelje iz cijelog svijeta.
 
Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr i www.schengenfest.si.
 
Datume i lokacije gostovanja SCHENGENFEST PARTY AUTOBUSA i sve ostale informacije o samom festivalu potražite na web stranici festivala ili putem Facebooka.
 
 
Foto: Tit Bonača
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2