Skip to main content
  • 31.01.2018.

Sea Star festival upravo objavio prve izvođače!

Dvostuko nominiran za Europske festivalske nagrade i dobitnik Ambasadora za Najbolji novi festival, Sea Star održati će se od 24. do 27. svibnja 2018. godine.

Piše: 

Sea Star festival prošle godine imao je uspješnu premijeru u Umagu. Već njegova druga godina premašiti će sva očekivanja. Naime, u prosincu 2017. ljudi su se doslovno razgrabili oko ulaznica jer u roku od 9 sati otišlo je njih pet tisuća! S time da tada još nije bio objavljen ni line up. Munjevit start drugog izdanja festivala dobio je i svoje prve headlinere.

Mediteranska klima gradića ne sjever hrvatske obale, Umaga, od 24. do 27 svibnja zabavljat će tisuće i tisuće fanova koji je pohoditi festival.

Do Umaga i Stella Marris stižu engleski synthpop duo Hurts, njemačka senzacija Robin Schulz koji izbacuje hit za hitom, francuski DJ dvojac Ofenbach te još jedna senzacija elektroničke glazbe koja dolazi iz južnog Londonda, Disciples.
{youtube}s-kJU21Flr0{/youtube}

Njima se pridružuje i domaća postava koju čine Dječaci, Edo Maajka, Krešo Bengalka, Sajsi MC te Tram 11.

Što se tiče cijena ulaznica, one se trenutno kreću po visini od 229kn, a akcija traje do 9. veljače točno u ponoć. Kupiti ih možete OVDJE.

Dok u mislima maštate o toplim, sunčanim danima, brćkajte se kroz prošlogodišnji after movie.
{youtube}AxzHoK7PlyA{/youtube}

 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2