Skip to main content
  • korkyralis festival

Sitno se broji do Korkyralis festivala

Ljeto se na Korčuli ozbiljno zahuktava, osobito sada niti tjedan dana prije početka drugog po redu Korkyralis Festivala u klubu Boogie Jungle, jednom od novijih, većih i bolje uređenih klubova otvorenog tipa na jadranskoj obali.

Naslovna foto

korkyralis festival
 
Tako je prošli tjedan, 17. srpnja, Gilbert Martini koji je gostovao i na prethodnom, prvom Korkyralisu došao u goste i iznenadio prisutne kada se nenajavljeno zajedno s resident DJ-em ZooKeyem poigrao s house zvukovima za DJ pultom nakon čega je krenuo na svoju daljnju ljetnu turneju.
{youtube}j5geTYVotQk{/youtube}
 
To je bila svojevrsna uvertira za posljednji dan Korkyralis Festivala kada se Gilbert vraća i svira na posljednjem IN JAM Korkyralis vikendu, 17. kolovoza. Nakon Gilberta, 19. srpnja, petak, još jedan glazbenik, Dubrovčanin N.K. na elektronskim udaraljkama je došao provjeriti scenu gdje će oni koji su propustili uistinu dojmljiv glazbeni i scenski nastup imati priliku nadoknaditi propušteno već idućeg vikenda, 26 i 27. lipnja, u sklopu prvog URBANA Korkyralis Festival vikenda.  
{youtube}mWSvJyodREg{/youtube}
 
Više informacija o izvođačima i programu Korkyralis Festivala koji omogućuje hrvatskim glazbenim snagama da zasjaju pod otvorenim nebom Korčule podjednako kao i neke od poznatijih svjetskih zvijezda elektronske glazbe poput Gilberta Martinija, Miss Mavrik, Marca D’Arrigiaa, Monotenez Berlina i drugih potražite ovdje.
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop