Slurp! festival objavio prva imena!

Nedjelja, 20 Svibanj 2018

Poznati su izvođači prvog Slurp! festivala koji se održava 16. lipnja u Puli.


Slurp! festivalski koncept održava se kroz četiri pojedinačna događanja tijekom ljetne sezone, po jedan Slurp! svakog mjeseca; lipanj, srpanj, kolovoz i rujan. Datumi Slurpa! 2018. su:

16. lipnja
14. srpnja
11. kolovoza
22. rujna


Slurp! okuplja najpoznatija imena domaće i regionalne elektroničke glazbe uz renomirane inozemne goste na nekoliko živopisnih pozornica tvrđave Punta Christo, jedinstvenoj festivalskoj lokaciji na istoimenom malom poluotoku u blizini Štinjana i Pule, nasuprot Nacionalnom parku Brijuni.
 


Nick & Pepi (Adriatic Coasting, Garden)
Uz misiju da vas opuste dok se vozite prema moru, Nick i Pepi su pokrenuli emisiju Adriatic Coasting koja se emitira svakog petka na YammatFM-u od 19-21 sat. Uz chill zvuke dvojac je predan puštanju ljetnih, opuštenijih tonova u eteru, kao i predstavljanju glazbene obitelji i prijatelja.Za nekoga kome je glazba toliko u krvi nije začuđujuće da je Nick Colgan zadnja tri desetljeća proveo kao dio najboljih zabava na svijetu. Osnivač jednog od najpoznatijih festivala, The Garden Festivala, Nick je stavio Hrvatsku na festivalsku mapu svijeta. Nakon 10 godina legendarnog festivala, pokretanja sjajnih lokacija Barbarella’s Discotheque i The Garden Lounge, Nick nastavlja postavljati nove projekte i sjajne događaje na lokaciji The Garden Resort u Tisnom, mjestu koje je obilježilo svjetsku festivalsku scenu. Najnoviji projekt je zagrebačka The Garden Brewery, craft pivovara s razlikom. Kombinirajući nova piva, ukusnu hranu, ture po pivovari i testiranja, kao i posebne događaje, pivovara je jedinstveni dodatak bujajućoj craft sceni u Hrvatskoj.Pepi je radijski voditelj, vinar, promotor, vlasnik dućana s pločama, programerski direktor i rezident u zagrebačkom klubu Masters (hrvatska najbolje očuvana tajna). Uz sve navedeno, Pepi je i glazbeni direktor u The Garden Breweryju za Adriatic Coasting radio emisije na YammatFM-u zajedno s Nickom Colganom. Njegova bogata glazbena pozadina i energija bili su glavni faktor za pomicanje granica na sada već legendarnim Freilauf Sessions u Zagrebu.

Na Slurp!-u će još zasvirati Unique i XXL, dok je Paliska zadužen za warm up. Više o ovim izvođačima pronađite na službenoj festivalskoj stranici. Ulaznice 50 kn do ponoći, 60 kn poslije.
 

Slurp! festival objavio prva imena!