Skip to main content
  • 29.03.2022.

Solomun, Boris Brejcha, Disclosure na novom festivalu u pulskoj Areni ovog ljeta

Hrvatska će već ovo ljeto, u periodu od 30. lipnja do 6. srpnja u Puli ugostiti neke od vodećih imena elektronske glazbe

Piše: 


Početkom srpnja ALDA i Insomniac donose sedmodnevni glazbeni spektakl u prekrasnom ambijentu pulskog amfiteteatra, a u narednim tjednima bi se trebala dogoditi i najava dodatnih festivalskih događanja diljem Istre.

Najave o dolasku jednih od najvećih glazbenih promotora u Hrvatsku o kojima se u posljednje vrijeme dosta špekuliralo danas su dobile svoju službenu potvrdu. Festival koji će dodatno obogatiti, ali i učvrstiti Hrvatsku na turističkoj i glazbenoj mapi svijeta biti će organiziran od strane promotorskih kuća ALDA i Insomniac pod nazivom ‘Secret Project presents Pula Music Week’. Riječ je o inačici globalno poznatog festivalskog događanja „Secret Project“ koji će ovog ljeta na našu obali dovesti najbolje House & Techno DJ izvođače.

Početak festivala u Puli obilježit će audio vizualni spektakl (po kojem su promotori Alda i Insomniac globalno poznati) nastupom južnokorejske atrakcije Peggy Gou. Nakon toga će gostovati Solomun trenutno jedan od najpopularnijih izvođača današnjice koji nastupa u petak, 1. srpnja. Naredne dane Festivala upotpunit će slavni britanski producentski duo Disclosure i Tale Of Us koji nastupaju tijekom vikenda 2. i 3. srpnja. Za nastavak besprijekornog glazbenog vikenda pobrinut će se dodatni izvođači na dodatnim lokacijama u Puli i diljem Istre.

U ponedjeljak 4. srpnja u Areni nastupa legenda Boris Brejcha koji će zasigurno ostaviti svoj prepoznatljivi minimalistički trag na debitantskom izdanju festivala. Dan nakon slijedi izvedba Charlotte de Witte, a kao šlag na tortu slijedi spektakl posljednjeg dana događanja u Puli kada posjetitelje očekuje nastup Black Coffee-a koji je ove godine osvojio Grammya za najbolji album elektroničke glazbe.

Osim glazbe, Pulski glazbeni tjedan dodatno će izoštriti svoj očaravajući kontrast antičke i suvremene umjetnosti, prikazujući neke od najboljih modernih umjetničkih instalacija iz cijelog svijeta unutar svojih ostarjelih zidova. Pulski glazbeni tjedan će okupiti i brojne konceptualne umjetničke programere i ukomponirati ih u plesnu glazbenu izvedbu. Ulaznice možete pronaći ovdje.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop