Skip to main content
  • 9.10.2017.

Soundwave objavom datuma za 2018. najavio i kraj festivala

Soundwave festival nakon Petrčana svoj dom pronašao je u Tisnome i do sada, svaki sa svojim posebnostima pružali su nezaboravne trenutke svakom posjetitelju. Nakon deset godina romantike i plesa pod zvijezdanim nebom i zalascima Sunca vrijeme je za rastanak.

Piše: 

Oboje naizgled malih proporcija, Soundwave i Tisno imaju veliku dušu i srce, u tebi otvaraju ''leptiriće'' za koje znaš da je to to, veselje i ljubav bez granica. Sljedeće godine stiže i jubilarni deseti rođendan festivala koji se pozicionirao na jednog od europski najboljih boutique festivala.

Svakako već sada rezervirajte 26.-30.7.2018. kada uz fantastične izvođače po zadnji puta uživate u krasotama festivala prije nego se zaključaju vrata i kaže ''zbogom''. O samom festivalu progovorio je i jedan od njegovih osnivača, Noah Ball:

''Nije nam bila jednostavna odluka privesti Soundwave kraju u 2018., ali mi osjećamo da je to ispravna odluka. Imali smo nevjerojatne trenutke u Hrvatskoj, od prvih godina u Petrčanima do današnjeg Tisna, i svi sa velikim ponosom i naklonom gledamo na proteklih devet godina u ovoj preodivnoj državi. Za završetak naše desete godine, ponovno ćemo se svi zajedno sakupiti na posljednju pustolovinu i namjeravamo to učiniti prikladnim vrhuncem za festival i za sve koji su bili dio njega, od ljubitelja glazbe diljem svijeta koji nam se stalno vraćaju, do izvođača koji su ujedno i naši prijatelji i svih članova organizacije. Bit će to posebni dani sljedećeg ljeta kako ćemo se oprostiti od Soundwavea i zajedno pripremamo poseban line-up koji će predstaviti jednistveni zvuk festivala. Zasigurno će biti emocionalno i nadamo se da ćemo vidjeti puno starih lica, jednako kao i novih koji će nam se pridružiti na završnom izdanju.''

Jedan od najdulje živućih festivala u Hrvatskoj po zadnji puta će obične dane pretvoriti u užitak i odmor pripremivši do sada najbogatije glazbeno izdanje. Konstrukcija zvukova Soundwavea dolazi iz svijetova reggae, acid jazza, hip hopa, soula, funka, drum n bassa, a kako bi došli do cilja spremni su: DJ BobaFatt, DJ Gilla, DJ Mo FIngaz, DJ Marky, Johhny Dub, Jordan Rakei, Romare (Live), Riot Jazz (Live), Submotion Orchestra (Live), Sons of Kemet, SNO, Horse Meat Disco, Mahalia Chunky, Al Dobson Jr, Channel One Soundsystem, Tenderlonious, Desta, Rich Reason, Chunky, a ostatak dolazi nešto kasnije.

Unikatna lokacija The Gardena čeka svoje članove posade na posljednu plovibu koja će u desetoj godini, vratiti sve stare emocije, Soun i u veličanstvenom ambijentu od četvrtka do ponedjeljka na naljepši mogući način proslaviti zajedništvo prije nego se svi zajedno oproste od Soundwavea. Karte su trenutno dostupne ovdje, ali tek se očekuje ponuda za EX-YU.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk