Skip to main content
  • 4.03.2016.

Spektakularno otvaranje Sea Dance festivala

Jedna od najznačajnijih glazbenih ikona današnjice Skrillex, nastupit će 14. srpnja na plaži Jaz, na spektakularnom otvaranju Sea Dance festivala!

Piše: 


S ukupno osam osvojenih Grammy nagrada, Skrillex trenutno drži rekord među izvođačima elektroničke glazbe i jedan je od pet najplaćenijih elektroničkih glazbenika na Forbesovoj listi. Skrillex nadilazi elektroničku glazbu i kao službeno jedan od deset najutjecajnijih glazbenika današnjice na "Billboard Social 50" listi se nalazi s preko četiri milijarde YouTube pregleda, 20 milijuna Facebook fanova, pet milijuna na Twitteru i četiri milijuna na Instagramu, ispred glazbenih zvijezda kao što su Madonna, Calvin Harris i drugi.  

Ovaj višestruko nagrađivani američki producent 2014. je održao jedan od najposjećenijih i najzapaženijih nastupa u povijesti glavne pozornice Exita, kada je oduševljen festivalom i atmosferom na tvrđavi, odlučio ostati i zatvoriti Dance Arenu, ali i zadržao privatni avion kako bi proveo još nekoliko dana na festivalu i u Novom Sadu! Predivan ambijent plaže Jaz, fantastična atmosfera s prošlogodišnjeg rekordnog izdanja budvanskog festivala, kao i sjajni utisci s nastupa na Exitu 2014. godine, bili su više nego dovoljan razlog da Skrillex potpuno izmijeni plan turneje zbog dolaska u Budvu i nastupa na Sea Dance Festivalu!
{youtube}fDrTbLXHKu8{/youtube}

Skrillex, čije je puno ime Sonny John Moore, glazbenu karijeru je počeo kao pjevač i gitarist kultne američke grupe From First To Last, s kojima je čak išao i na Warped turneje u periodu od 2004. do 2007. Ubrzo potom kreće u samostalne vode kao izrazito talentiran producent i za jako kratko vrijeme postiže planetarnu popularnost zahvaljujući singlovima "Scary Monsters and Nice Sprites" i "Bangarang" te kroz različite glazbene projekte s brojnim velikanima elektroničke scene. Tijekom protekle godine, zajedno s drugim hitmakerom Diplom, izdao je album pod nazivom Jack Ü, što mu je na nedavnoj dodjeli Grammy nagrada, donijelo nove dvije zlatne gramofonske statue i to za najbolju dance pjesmu "Where Are You Now" napravljenu u suradnji s Justinom Bieberom, kao i za najbolji dance album "Skrillex and Diplo present Jack Ü". Skrillex kroz svoje, uvijek vrhunski isproducirane nastupe, pokreće razmjenu moćne, nezaustavljive energije za koju sâm često kaže da je ono što čini njegove nastupe zaista spektakularnim.
{youtube}UQ13nr6urIo{/youtube}

Registracija EXIT Avantura early-bird ulaznica je počela za sve one koji su četverodnevnu ulaznicu za EXIT kupili do 14.1. i time stekli pravo za besplatan komplet ulaznica za Sea Dance i to na ovom linku. Registracija  traje do 31. ožujka!

Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 460 kn, a Sea Dance od 285 kn, dok cijela Exit Avanturu stoji samo 540 kn, što je ušteda od 60% u odnosu na završnu cijenu. Ulaznice su dostupne na Entrio online i na njihovim prodajnim mjestima.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2