Baner

Sprema se veliki višednevni elektronički festival Smile Ljubljana

Ponedjeljak, 24 Kolovoz 2020

U Ljubljani se od 27. do 30. kolovoza organizira veliki višednevni elektronički festival koji će ujedno biti i jedini ove godine u Sloveniji i široj regiji!


Nastupaju Fedde le Grand, Maurice West, Mari Ferrari, Kosta Radman, Tim Urbanya i drugi regionalni DJ-evi.Organizacija KO Events, koja je Ljubljanu postavila na svjetsku mapu festivala sa serijom Tušev tek barv, bit će domaćin jedinstvenog druženja za kraj ljeta. Stiže nam Smile Ljubljana "Special Edition"! Festival će trajati četiri dana, a svaku večer moći će primiti po 500 partijanera na open air stadionu Ilirija u centru Ljubljane. Tri DJ-a s najvećih svjetskih festivala vodit će spektakl: serijski hitmejker i trenutno #30 na Top 100 DJs list, Fedde Le Grand, Ruskinja Mari Ferrari, koja razvaljuje klubove od Ibize do Azije i vrući Maurice West, koji se već dva put predstavio i na glavnoj pozornici Tomorrowlanda.  

Da se radi o kvalitetnom i priznatom festivalu govori i činjenica da su zadnjih nekoliko godina na tom događanju nastupila velika glazbena imena, kao što su Steve Aoki, Lost Frequencies, Alan Walker, Lil Jon, Redfoo, Vini Vici, R3hab i druge zvijezde.Rad festivala omogućen je u suradnji sa slovenskim Nacionalnim institutom za javno zdravlje i gradom Ljubljana. Upravo su oni s organizatorima postavili protokol za sigurnu i zdravu zabavu, koji bi mogao postati i dobra praksa za organizaciju sličnih događanja u budućnosti. Očekuje nas klasična festivalska produkcija, dok će mjesto događaja biti podijeljeno u sektore od 20 gostiju.Svaka ulaznica donosi VIP iskustvo: svi posjetitelji dobivaju 'goody bag' s poklonima sponzora, velik i udoban prostor sa stolom za njihovu ekipu za sjedenje i kretanje, svaki sektor ima određeno osoblje (piće se poslužuje za stolom) i svoj wc. Maksimalna sigurnost i udobnost svim gostima bit će osigurana na dolasku i tijekom samog događanja. Vama ostaje samo, da se nasmiješite i zabavite na najvećem elektroničkom festivalu ove godine u regiji!I za kraj važno je spomenuti kako agenciju KO Events, hrvatska publika zna kao organizatore Holi & Run festivala.

Taj se događaj 25. rujna vraća na Jarun s novim imenom, Smile Zagreb.

Sprema se veliki višednevni elektronički festival Smile Ljubljana