Skip to main content

Steve Porter i Luke Fair u Istri

Labinmusic festival ulazi u svoju treću godinu. U prve dvije godine, kiši usprkos, festival je posjetilo preko 4000 ljudi iz svih krajeva lijepe naše. Glavna večer Labinmusic festivala ponovo će se održati na open air pozornici u starom dijelu Labina, jer je osim glazbe, ona ključni činbenik atraktivnosti samog festivala zbog pogleda na more i Labin.

Piše: 

Naslovna foto

Labin Music festival


Labinmusic festival ove je godine više usmjeren ka elektronskoj glazbi, a na glavnoj večeri festivala 18. lipnja, će ugostiti dva imena sa TOP 20 liste svjetskih dj-a. To su američki dj i producent Steve Porter i kanađanin Luke Fair. Dozu ekskluzivnosti ovog nastupa daje činjenica da oboje nisu nastupali u Hrvatskoj više od tri godine, te da je nastup na Labinmusic festivalu i jedina prilika za sve ljubitelje house glazbe u Hrvatskoj.

Uz spomenuti dvojac, na glavnoj večeri nastupa jedan od najboljih hrvatskih dj-a Mark Ash, te vrlo kvalitetne domaće snage Andrej&Dropi i Nin-o-Rex.

Kupnjom karte u pretprodaji po cijeni od 110 kn do 10. 05. dobivate i gratis ulaznicu za prvi najavni event Labinmusic festivala na kojem će vas 14. svibnja u Disco clubu Placa zabavljati MARK ASH.

U sklopu festivala odvijati će se i mnoga druga događanja, o čemu ćete saznati više u danima koji dolaze..

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop