Skip to main content
  • 26.05.2011.

Summer Adventure Festival u Osijeku

Četvrtu godinu zaredom organizatori Summer Advenutre Festival SAFT najavljuju pravu festivalsku poslasticu začinjenu probranim glazbenim receptima iz kuhinje UDEGAS-a. Ove godine festival će biti pojačan velikim svjetskim glazbenim imenima kao i posebnim audio vizualnim doživljajem. Datum održavanja festivala je od 4. do 6. kolovoza na svima nam poznatoj lokaciji (Amfiteatar, lijeva obala Drave, Osijek).

Piše: 

Naslovna foto

SAFT Osijek


Summer Adventure Festival SAFT je u tri godine održavanja postigao izvrsne rezultate i posjećenost publike.  Treću godinu nastupaju mnoga eminentna imena domaće i inozemne glazbene scene. Konstantnim radom na poboljšanju ponude festivala i prijedlozima posjetitelja u tri godine  održavanja na festivalu je nastupalo više od 40 domaćih i inozemnih glazbenika.

Prvi headlineri festivala su prvaci Hrvatske u live disco funk zvuku Dogo Argentino koji će promovirati svoj novi album, a od DJa nastupaju D-Nox & Becker iz Njemačke što im je ujedno i premijera u našoj zemlji.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2