Skip to main content
  • 23.03.2016.

Sven Vath će po prvi put rasplesati Tisno

Sven Väth, prisutan već tri desetljeća na sceni, vlasnik brojnih izdanja, kompilacija i brenda Cocoon stiže u Tisno ovo ljeto.

Piše: 


Nedavno je zgrabio za šiju pet desetljeća života. Živio ih po svojim pravilima i iscijedio iz njih divne i sočne sokove, rasplesao milijune i napunio srca i umove sjećanjima na fenomenalne.
{youtube}V_SKys9qNys{/youtube}

Prošlogodišnji nastup u Splitu na zagrijavanju za Ultru možda je za mnoge u Dalmaciji ostao samo san, zbog jako skupe cijene ulaznice, ali zato ovaj u Tisnom 30.07. u The Garden Resortu zasigurno će biti ispunjen do posljednjeg mjesta, jer kako doznajemo od organizatora Movementa, cijene ulaznica će biti puno povoljnije i prilagođenije mogućnostima našeg tržišta.
{youtube}80MEatIxdCs{/youtube}

Cocoon ove godine slavi svojih 20 godina postojanja zbog čega je organizirana turneja diljem svijeta, a nedavno su objavljeni i prvi remiksi Svenovih legendarnih traka starih preko 3 desetljeća.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2