Skip to main content
  • 30.03.2011.

Svjetska DJ elita dolazi na Balaton Sound

Festival koji se odvija na plaži Zamárdi jezera Balaton u Mađarskoj od 7. do 10. srpnja po DJ gostovanjima nimalo ne zaostaje za Exitom ili sličnim regionalnim zbivanjima.

Piše: 

Naslovna foto

Thievery Corporation


Na Main stageu nastup je potvrdio David Guetta iz Francuske kojemu je ovo četvrto gostovanje na Balatonu. Njemu će se pridružiti dvije trećine Swedish House Mafie – Axwell i Sebastian Ingrosso, zatim najpoznatiji nizozemski glazbenik Fedde Le Grand, tvorac Toolroom etikete i novog vala tech-housea Mark Knight iz Velike Britanije, Josh Wink iz Ovum Recordingsa te Seth Troxler.
{youtube}7zW9R9sj894{/youtube}

Ovaj spektakl neće proći bez nastupa kontroverzne grupe Hercules & Love Affair koji drmaju scenom zadnjih godina. Ljubitelji dubstepa slušat će Ruska, dok će spoj electra i hip hopa puštati DJ Krush. Novi electro projekt je Fake Blood a svoj live će izvesti Simian Mobile Disco.

Još prije na Balaton su svoj dolazak potvrdili grupa Underworld, Ricardo Villalobos iz Cocoona, majstor latino housea Luciano iz Cadenze, Thievery Corporation, te Armin Van Buuren.
 

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk