Skip to main content
  • terraneo
  • 12.02.2013.

Terraneo ove godine kraće traje

Stigle su prve informacije vezane za šibenski Terraneo festival. Datumi i lokacija ostaju isti, ali će festival ove godine trajati tri umjesto četiri dana.

Naslovna foto

terraneo

Svakako ostaje nulti dan za sve posjetitelje koji namjeravaju kampirati, a kako ističu na Facebook fan stranici festivala ove su godine odlučili da festival traje jedan dan kraće, jer su shvatili da „sve što je potrebno za odličan festival stane u tri dana“. Datumi održavanja festivala su u razdoblju kao i prošle godine od 7. do 9. kolovoza 2013., a line up će uskoro biti objavljen, barem prvi dio. U kamp će biti moguće ući već 6. kolovoza.

Najpovoljniji broj ulaznica ograničen na 1000 komada za sve one kojima nije presudno vidjeti prvo line up da bi znali da i ove godine idu na Terraneo, moguće je kupiti od sutra, srijeda, 13. Veljače po cijeni od 299kn u u Dirty Old Shopu (Zagreb), glazbenoj knjižari Rockmark (Zagreb), Dallas Music Shopu (Šibenik) te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

terraneo

Prethodne dvije godine Terraneo festival je posjetilo više od 50 000 ljudi, u četiri dana trajanja festivala na osam pozornica izmjenjivalo se 120 vrhunskih svjetskih i domaćih glazbenih imena.

Glazbeni program trajao je od 18.30 sati do 8 sati, a odvijao se na tri glavne festivalske pozornice Terri, Aqui i Aeru, u dva hangara – pozornici Red Bull Music Academy (MTV hangar) i Muzika.HangaRu, bonbon baru i pozornici Akustika u kampu.

{youtube}JnlVrb4-NLk{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk