Skip to main content
  • 1.11.2011.

The Garden Festival 2012

Ovog ljeta The Garden je imao svoje najbolje izdanje ikad održano u Petrčanima. Iduće godine festival se održava od srijede 4. srpnja do srijede 11. srpnja.

Piše: 

Naslovna foto

The Garden

Prve ulaznice za iduću godinu mogu se nabaviti po cijeni od 80 Funti. Evo što su rekli neki od aktera od ovoga ljeta:
"Uživao sam u okruženju na plaži, odlično odabranoj glazbi i mnoštvu ljudi", dodao je Robert Owens.

"The Garden je zasigurno jedan od mojih favorita. Okolina je zaista lijepa i mjesto je dosta prostrano što mi donosi osobni gušt i neku intimnu atmosferu prilikom partijanja. A neću zaboraviti spomenuti i boat partije. Oh my god the cruises…" Tensnake
{youtube}YsLTYfK8UW8{/youtube}

"The Garden je uvelike odgovoran za eksploziju festivala u malom naselju Petrčane na obali Jadrana i to je razlog da nastavi ovu tradiciju. Nick Colgan iz Futureboogiea su stvorili sjajnu klimu. Disco, house glazba pa i neki brži ritmovi su dobili svog pravog predstavnika", ističu sa portala Resident Advisor.

Ove godine The Garden je imao i najjači line-up do sada. Bio je rasprodan unaprijed a za to su zaslužni nastupi koje potpisuju: Odyssey, Electric Wire Hustle, Art Department live, Wolf and Lamb, Soul Clap, Greg Wilson, Norman Jay, Benoit and Sergio, Kon and Amir, Qool DJ Marv.
{youtube}KygM9QzXb3c{/youtube}

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk