Skip to main content
  • Foto: Khris Cowley
  • 4.11.2015.

Tisno donosi prva imena Gardenova nasljednika

Još uvijek neprežaljen, veliki The Garden je eksplodirao u supernovi i nestao uz prasak na svoju desetu godišnjicu.

 
Veliki možda nestanu, ali nikada nisu zaboravljeni, i imaju li sreće i mudrosti nestanu na vrhuncu u naponu snage uz dostojne nasljednike za novo doba. The Garden je imao obje od ovih esencijanih osobina grandioznosti i kao nasljednik na kultnoj lokaciji The Gardena TIsno u ljeto 2016. po prvi puta ulijeće sasvim novi Love International festival koji će preuzeti lokaciju od 29. lipnja do 6 srpnja 2016.

Foto: Khris Cowley, Here and Now
 
Ova manifestacija amoroznih težnji koja preskače granice država objavila je prve predvodnike ljubavnog krda među kojima su se zatekli i Dixon, Motor CIty Drum Ensemble, Ben UFO, Gerd Janson, Craig Richards, Joy Orbison, Midland, Horse Meat Disco, Prosumer…

 
Jedan od osnivača Dave Harvey podijelio je s nama priču koja stoji iza novog festivala rekavši:
 
“Jako smo sretni što će Love International nastaviti priču koju je stvarao The Garden Festival zadnjih deset godina. Naš će festival će imati novi ugođaj i neke nove elemente, ali istovremeno želimo očuvati i nastaviti s onime što je dobro u The Gardenu – osjećaj pripadanja obitelji, mjestu gdje svatko poznaje svakoga, a sve je smješteno na sjajnoj lokaciji na hrvatskoj obali. Nova priča znači nastavak naslijeđa na naš način, tako da će ljudi koji su dolazili na The Garden Festival prepoznati i Love International, a istovremeno će im to biti i novo iskustvo. Imamo odlična imena spremna za prvu objavu lineupa, a novi krug objavit ćemo u siječnju iduće godine.”

Foto: Nikolina Mimić Dujmović
 
I tako još jednom u borovima zaštićenoj uvali stoji spreman Funktion One sound sistem, legendarni The Argonaughty čeka nova stopala za urlanje na pučini, Olive stage se i dalje čeznutljivo prostire podno stoljetnih maslina. Glavna pozornica stoji ponad svega, a u restoranu sjediš i lutaš mislima dok žvačeš daleko zagledan na horizont i planiraš večer u samo nekoliko kilometara udaljenom Barbarella's klubu.

Foto: Nikolina Mimić Dujmović
 
Lokalna, nacionalna ili internacionalna, ljubav je ljubav. Nema granica, nema barijera. Stoga ostanite uštekani na službenim stranicama nadolazećeg festivala jer što je glazba naposlijetku do ultimativni kolektivni izraz ljubavi. Do novih informacija ostavljamo vas s video najavom internacionalnog ljeta ljubavi 2016.
{youtube}rqfI7lfBrdQ{/youtube}
 
 
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk