Baner
Tisno

Tisno na Murteru dobilo još dva festivala

Subota, 24 Prosinac 2011

Nakon jučerašnje objave kako Garden seli u mjestašce Tisno na otoku Murteru, usljedile su još dvije dobre vijesti za stanovnike tog otoka.

Dosta se pisalo u medijima u zadnjih mjesec dana o problemima The Garden Festivala s lokacijom na kojoj se održavao zadnjih 6 godina. Uprava hotela "Pinija" na čelu s predsjednikom je odlučila kako im ipak više ne odgovaraju gosti koji su dolazili na britanske festivale jer su po njihovim saznanjima tjerali sve ostale. S tom odlukom je Zadar ostao bez 5 kvalitetnih festivala.

Međutim Nick Colgan i ekipa Gardena nisu odustali, te su napokon novo utočište pronašli u Tisnom. Za njima dolaze Stop Making Sense i SunceBeat festival, pa tako Tisno dobiva već sada sigurna tri glazbena događaja koji će preporoditi tu malu oazu ovo ljeto. Soundwave je danas trebao objaviti novu lokaciju, dok su organizatori Electric Elephanta najavili kako će siječnju izaći s tom informacijom. Sudeći po svemu u Tisno dolazi pet festivala ovo ljeto, te ćemo vidjeti kako će se lokalne vlasti i mještani nositi s navalom Britanaca spremnih za ludi provod.

Tisno na Murteru dobilo još dva festivala