Skip to main content
  • 22.11.2011.

Tko sve nastupa na ovogodišnjem Illectricity festivalu?

Sedmi Confusionov festival audio-vizualnih umjetnosti je otvoren prošlog vikenda. U naredna dva tjedna (tri vikenda) Illectricity festival će svojim programom okupirat neke od ponajboljih zagrebačkih klubova.

Sam naziv posljednje večeri, koja će se održat u subotu 3. prosinca, daje do znanja da će to biti vrhunac festivala. Tom prilikom ugostit će poznate američke, britanske, irske i neke domaće producente elektronske glazbe.


26.11. SUBOTA
3. Sound Clash


Four on the floor:
Trip 2 Zion/ Pistolero / JabbaTon / CFSN DJs

Visuals:
Polygon & Noddy2000

Upad: 25kn do ponoći, 35 nakon

Kako ova zima sve jače i jače grize i postaje nepodnošljiva, tako Confusion lagano otpušta informacije vezane uz ovogodišnji festivalski program. Strujanja illekričnih vibracija manifestiraju se kroz zabavu i ples a 26. studenog vas usmjeravaju put kluba Močvara, u kojem će se  za vašu naklonost boriti četiri zagrebačke prijateljske ekipe!

Do sada su bila organizirana dva zagrebačka Sound Clasha! Na posjetiteljima je bilo da navijanjem i reakcijama izaberu svog pobjednika dok se četiri različitih ekipa borilo za njihovu naklonost.

Pravila igre su identična kao i zadnja dva puta! Kroz pet tematski različitih rundi, od kojih svaka traje po sat vremena, svaki suparnički crew ima po petnaest minuta kako bi predstavio svoj zvuk. Senzori pokreta biti će postavljeni u klubu i mjeriti vaše reakcije, što znači da vi odlučujete o samom ishodu!

Navijati možete i preko twitter kanala @zgclash, koji će biti integriran u projekcije.

 

Illectricity Interact Festival 2010 video from Illectricity on Vimeo.

03.12. SUBOTA
Main Night
 

Machinedrum live (USA)
Ramadanmanaka Pearson Sound (UK)
Solar Bears live (IR)
Waitapu live
CFSN DJs

Stage design, light & visuals: liik, onoxo, .exe & klif

Glavna festivalska večer u magičnom prostoru Pogon Jedinstva odžat će se sada već po četvrti put. Upravo u toj bivšoj tvorničkoj hali na svojim događanjima (illectric funk i illectricity festival) ugostili su mnoge poznate njuške kao sto su: Rustie, Deadbeat, Jon Hopkins, Oneman, Hot City, D-bridge, Cooly G, Peverelist, Various Production, Jahcoozi, CLP, Al Haca, Mary Anne Hobbs, Klute, Black Sun Empire, Headhunter, Bok Bok, Loefah, Panacea, te mnoge druge. Ovaj put umjesto MOE video instalacije stage kiti svjetlosnim i video efektima jedna od ponajboljih ekipa u Hrvata pa i šire.


Program proveden u suradnji sa Zagrebackim centrom za nezavisnu kulturu i mlade. Pratite novosti na www.facebook.com/illectricity

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2