Skip to main content
  • alt
  • 19.10.2014.

Tomorrowland se širi i dalje

Tim Tomorrowlanda imao je zaista zaposlenu godinu. Rasprostrli su svoje karte i krenuli u potragu za novim lokacijama.

 
Ovaj festival jedan je od najprominentnijih svjetskih glazbenih događaja. Čini se da je ekipa koja se brine da sve teče glatko doktorirala summa cum laude u stvaranju sjećanja i manipuliranju ekstazom. 
 
Uz godišnje održavanje Tomorrowlanda i Tomorrowworlda zakotrljali su se planovi da se Tomorrowland održi i u Brazilu. No stiglo je i novo priopćenje kojim je objavljena još jedna lokacija. Čini se da će i Indija dobiti svoj komad ove slasne glazbene torte.

alt

 
Ministar turizma, Dilip Parulekar, rekao je: “Osim prijedloga koji smo primili od Percepta & Supersonica (Vh1 India) da ugostimo festival u prosincu, također smo dobili i prijedlog jedne od najistaknutijih svjetskih glazbenih festivalskih grupa “Tomorrowland”!”
 
Datum bi trebao pasti negdje sredinom siječnja i na planovima se ubrzano radi kako je za ovaj grandiozni glazbeni spektakl potrebno naći prostor površine 350.000 četvornih metara. Dobre stvari su tu da se dijele i nadamo se da će se glazbeni pipci Tomorrowlanda proširiti na još mnogo svjetskih lokacija. 
 
Do jednog Tomorrowland Croatia, kojem se zasad možemo samo nadati, ostavljamo vas sa službenim aftermovieom 2014. Uživajte!
 
{youtube}NtDG-Cnj-pw{/youtube} 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2