Skip to main content
  • tomorrowland2013

Tomorrowland se širi na TomorrowWorld

Svi oni koji su ostali kratkih rukava i nisu uspjeli kupiti ulaznicu za ovogodišnji Tomorrowland, jer su iste rasprodane u sekundama doslovno, mogu ponovno početi planirati.

Piše: 

Naslovna foto

tomorrowland2013

Najpopularniji europski festival Tomorrowland se širi i kreće na turneju izvan Belgije pod nazivom TomorrowWorld, a prvi datumi kad će se Tomorrowland održati na novoj lokaciji su 27., 28. i 29. rujan 2013. Zemlja i grad u kojoj će se bajka nastaviti i u kojoj će se održati prvi TomorrowWorld još uvijek nisu poznati, no možete početi pogađati.

{youtube}apsgSwZEshQ{/youtube}
 
Braća Manu i Michiel Beers, tvorci Tomorrowlanda kažu: „Šansa da organiziramo Tomorrowland izvan Belgije je nešto toliko uzbudljivo o čemu nismo mogli ni sanjati kad smo tek počinjali. Ove godine sve ovo skupa poprima oblike realnosti. Gledamo na to kao na jedinstvenu i fantastičnu ideju, bit će to veliki izazov i korak naprijed za naš mladi, kreativni tim. Vrlo smo motivirani i uzbuđeni zbog početka novog poglavlja i stvaranja istog jedinstvenog doživljaja kakav smo stvorili u Belgiji. Također smo sretni što imamo priliku pružiti tolikom broju ljudi iz cijeloga svijeta alternativu i mogućnost da posjete naš festival. Pronašli smo idealnu lokaciju u kojoj se osjećamo kao u drugom domu i vrlo je slična onoj u Belgiji. Objavit ćemo sve detalje u tjednima koji slijede!

Onda što mislite gdje bi prvi TomorrowWorld mogao biti?

{youtube}eChdxmjHoMw{/youtube}

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop