Skip to main content
  • 18.12.2022.

Tomorrowland Winter finalizirao lineup

Tomorrowland započinje svoju festivalsku sezonu početkom proljeća na vrhu Alpa

Piše: 

Zimska inačica Tomorrowlanda vraća se na više od 2000 metara nadmorske visine, u ski resort Alps d’Huez u francuskim Alpama od 18. do 25. ožujka. 2023. izdanje je treći put da Tomorrowland radi i zimski festival, a novitet za partijanere na francuskim alpama su dvije nove pozornice Youphoria i Frozen Lotus.

Na ukupno osam pozornica, što u zatvorenom, što na otvorenome na snijegu nastupit će, Afrojack, Amber Broos, Amelie Lens, Axwell, ANNA, Dimitri Vegas & Like Mike, James Hype, Joris Voorn, Kölsch, Laidback Luke, Lost Frequencies, Mandy, Martin Garrix, Meduza, Netsky, Ofenbach, Vintage Culture i mnogi drugi.

Za razliku od ljetne inačice Tomorrowlanda, za koju je već poznata i sljedeća festivalska tematika, koja se rasproda u svega nekoliko sati, dostupnih ulaznica za Tomorrowland Winter bude i do samog početka festivala.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2