Skip to main content
  • 2.09.2018.

Tomorrowland – zimska olimpijada elektroničke glazbe

Tomorrowland se širi i pokreće zimsku verziju koja će se odvijati u francuskim alpama.

Piše: 


Od 13. do 15. ožujka 2019. domaćin Tomorrowlandu je luksuzno skijalište Alpe d’Huez, a već je odabrana i festivalska tema “The Hymn of the Frozen Lotus”, dok organizatori poručuju kako očekuju 30 tisuća posjetitelja koji će uživati u jedinstvu i bajkovitom ugođaju na visini od 2000 metara.

U to ne sumnjamo s obzirom što su priredili do sada, a posebno nakon posljednjeg izdanja ovoga ljeta u Belgiji na 16 predivnih pozornica i brojke od oko 600 tisuća posjetitelja u dva vikenda održavanja festivala.
{youtube}dP6Cg2MbfUk{/youtube}

Od petka 3. kolovoza u 17h krenula je službena pre-registracija i prodaja festivalskih paketa na web adresi www.tomorrowland.com . Ako budete imali sreće možete birati između četverodnevne "fascinirajuće" avanture od 685 eura ili sedmodnevne "misteriozne" koja iznosi 825 eura.
{youtube}zorKvDiLbxw{/youtube}

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk